10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Нітрат-тестер Anmez Greentest Eco 4 White
Нітрат-тестер Anmez Greentest Eco 4 White
НІТРАТ-ТЕСТЕР ANMEZ GREENTEST ECO 4 WHITE 0
НІТРАТ-ТЕСТЕР ANMEZ GREENTEST ECO 4 WHITE 1
НІТРАТ-ТЕСТЕР ANMEZ GREENTEST ECO 4 WHITE 2

Нітрат-тестер Anmez Greentest Eco 4 White

Код: 74001
Закінчився
Продано
Опис

Що таке Greentest ECO 4?

Якщо ви живете в мегаполісі, вам доводиться особливо ретельно стежити за здоров'ям! Адже хто знає, в яких умовах були вирощені фрукти і овочі, які продаються в найближчому супермаркеті? Та й підвищений радіаційний фон у великих містах - теж не новина, оскільки крім природного фону треба також враховувати і будматеріали, і ті ж продукти харчування, і вже заражені предмети.


 

Завжди з вами

Грінтест Еко 4 миттєво покаже, підвищений чи радіаційний фон у вашій квартирі або заміському будинку; також з його допомогою можна швидко виміряти рівень нітратів в продуктах харчування, які бувають у вас на столі кожен день. Постійне ж перевищення природного радіаційного фону призводить до раннього старіння, ослаблення зору, розвитку хвороб. Джерелами його можуть бути будматеріали, які ви купили для ремонту, ягоди та гриби, які ви зібрали в лісі, та й ще безліч факторів.



Стежить за вашим здоров'ям!

Якщо ви не виростили овочі та фрукти самі на своєму городі, їх якість однозначно краще перевірити! Адже якщо для дорослої здорової людини споживання великої кількості нітратів може викликати лише отруєння, то для дітей або людей похилого віку все може виявитися набагато серйознішими.
 


Як працює Greentest ECO 4?

Прилад Грінтест Еко 4 вимірює концентрацію солей в продуктах харчування. Точні свідчення виводяться на кольоровий дисплей всього за 3 секунди. Також надає дані про радіаційний фон по величині потужності іонізуючого випромінювання. Ґрунтуючись на порівнянні отриманих результатів зі світовими нормами, прилад видасть результат за 20 секунд. Такий експрес-аналіз дозволить вам значно убезпечити себе від несприятливих зовнішніх чинників!


Головні переваги Greentest ECO 4:

  • Живлення від вбудованого акумулятора. Прилад живиться від вбудованого літій-іонного акумулятора, повного заряду якого вистачає на 6 годин безперервної роботи. Зарядка акумулятора здійснюється через USB-кабель, що йде в комплекті. Термін життя акумулятора понад 5 років при інтенсивному використанні.
  • Великий сенсорний кольоровий TFT-дисплей. Прилад оснащений великим сенсорним дисплеєм, який дозволяє з легкістю управляти процесом вимірювання, а також розібратися в настройках приладу і отриманих результатах вимірювання. На дисплеї зображається текстова та графічна інформація.
  • Магнітне кріплення на холодильник. Екотестер буде завжди під рукою в найнеобхіднішому місці в будинку - за допомогою намагніченої підставки він надійно кріпиться, наприклад, до дверцят холодильника.
  • Широкий діапазон робочих температур. Екотестером можна користуватися як взимку, так і влітку. Він здатний без збоїв працювати при температурах навколишнього середовища від -20 до +60 C.


 

Характеристики
Стан товару
Новий
Нітрат-тестер Anmez Greentest Eco 4 White
Нітрат-тестер Anmez Greentest Eco 4 White