з 09:00 до 21:00
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-E-A2 Green
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-E-A2 Green
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 0
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 1
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 2
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 3
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 4
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-E-A2 GREEN 5

Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-E-A2 Green

Код: 354348
Закінчився
Продано
Опис

DXRacer для всіх, хто цінує комфорт
Якщо ви цінуєте свій комфорт і хочете бути стильним, сучасним і неперевершеним — DXRacer це ваш найкращий вибір. Не має значення де: на роботі, вдома, в офісі, на міжнародному ігровому турнірі, або під час стриму кіберспортивних змагань.

DXRacer це все, що можна побажати й навіть більше
В асортименті DXRacer налічується понад 1 500 різних найменувань. Це крісла різного розміру, форми, кольору, дизайну. DXRacer враховує індивідуальні особливості кожного користувача, сміливо експериментує й допомагає створити індивідуальну, унікальну зону комфорту.

Всі крісла DXRacer жорсткі, міцні, важкі, добре тримають спину і гарантують рівну посадку.

Серія крісел Master Max — розрахована на зріст до 1.85 м і вагу до 175 кг.

Хрестовина виготовлена з металу, крісла Master Max обладнані механізмом гойдання Multi-functional — це кочення з можливістю фіксації в одному з положень. Додатково — ви можете відкинути спинку на 155° — як в автомобільному кріслі.

Крісла укомплектовані 4D підлокітниками (переміщаються в чотирьох напрямках). У разі бажання або, якщо є така потреба, підлокітники можна демонтувати.

Покриття крісла зі штучної шкіри, щільний цілісний наповнювач, металева пофарбована рама основи з міцними еластичними джгутами, які кріпляться до сталевих сегментів гачками — гарантують довговічність і надійність виробу.

Покриття слугуватиме довго і зберігатиме акуратний зовнішній вигляд у разі елементарного догляду: досить протирати засобом для штучної шкіри чи просто вологою ганчіркою. Також уникайте контакту поверхні з декоративними елементами сучасного одягу і не використовуйте агресивну хімію з вибільником.

Збирання крісла не складне, фурнітура високої якості вже наживлена для вашої зручності, у комплекті також передбачені додаткові запасні частини, у разі втрати. Рекомендуємо збирати удвох, тому що спинка крісла важка, але, якщо такої можливості немає — не страшно.

Крісла укомплектовані двома вбудованими подушками — для спини/голови. У виборі вашого крісла важливо враховувати переваги в посадці та розміри сидіння, висоту стола, за яким ви працюєте.

DXRacer для тих, хто прагне бути найкращим
DXRacer — безперечний лідер із виробництва крісел для користувачів, які проводять багато часу за робочим столом, в офісі, для кіберспортсменів, геймерів-аматорів і професіоналів.

Компанія DXRacer почала свою історію 2001 року з виробництва сидінь для елітних спортивних машин. Від 2006 року розширює власні виробничі потужності та пропонує новий тренд — крісла для геймерів з унікальним автомобільним дизайном.

Над дизайном і комплектацією всіх виробів DXRacer працюють у США (штат Мічиган — головний офіс), виробництво розташоване в Китаї — це власна фабрика, обладнана сучасним обладнанням.

Відмітною особливістю крісел DXRacer, від усього різноманіття такого товару на ринку є сертифікація BIFMA (ANSI/BIFMA) — це американський стандарт роботи й безпеки. Розробник Технічний Комітет Bifma (США). Сертифікат надають як результат успішного проходження випробувань на витягування й гнучкість, максимальний тиск, ударостійкість, а також на стійкість до стирання шарнірів. Обов'язковим тестом є перевірка на максимальну стійкість до тиску та вигинання підлокітників, розтягування спинки, функціонуванню коліщат. Сертифікація BIFMA (ANSI/BIFMA) застосовується для оцінки експлуатації офісних крісел, слугує єдиною базою стандартизації з безпеки, довговічності та робочих функцій тестованого виробу.

DXRacer — це не фабрика, яка копіює чужу продукцію й наносить новий логотип — це сміливі рішення, сучасні розробки, власні виробничі потужності та гарантія високої якості.

Крісла DXRacer — це вибір активних кіберспортсменів, відомих ігрових команд (DXRacer спонсорує понад 20 успішних геймерських команд з усього світу), організаторів ігрових турнірів, популярних блогерів і стримерів, офісних працівників і вимогливих сучасних користувачів.

Характеристики
Основні
Максимальне навантаження
Оснащення
підлокітники
Вага крісла
34 кг
Матеріали
Матеріал основи
метал, пластик
Конструкція
Механізм нахилу спинки
90° - 155°
Механізм розкачування
Tilt (розкачування з фіксацією в вихідному положенні)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-E-A2 Green
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-E-A2 Green
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових