з 09:00 до 21:00
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-R-A2 Red
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-R-A2 Red
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 0
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 1
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 2
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 3
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 4
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 5
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 6
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 7
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 8
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 9
ІГРОВЕ КРІСЛО DXRACER MASTER MAX DMC-I233S-R-A2 RED 10

Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-R-A2 Red

Код: 384224
Закінчився
Продано
Опис

DXRacer для всіх, хто цінує комфорт
Якщо ви цінуєте свій комфорт і хочете бути стильним, сучасним і неперевершеним — DXRacer це ваш найкращий вибір. Не має значення де: на роботі, вдома, в офісі, на міжнародному ігровому турнірі, або під час стриму кіберспортивних змагань.

DXRacer це все, що можна побажати й навіть більше
В асортименті DXRacer налічується понад 1 500 різних найменувань. Це крісла різного розміру, форми, кольору, дизайну. DXRacer враховує індивідуальні особливості кожного користувача, сміливо експериментує й допомагає створити індивідуальну, унікальну зону комфорту.

Всі крісла DXRacer жорсткі, міцні, важкі, добре тримають спину і гарантують рівну посадку.

Серія крісел Master Max — розрахована на зріст до 1.85 м і вагу до 175 кг.

Хрестовина виготовлена з металу, крісла Master Max обладнані механізмом гойдання Multi-functional — це кочення з можливістю фіксації в одному з положень. Додатково — ви можете відкинути спинку на 155° — як в автомобільному кріслі.

Крісла укомплектовані 4D підлокітниками (переміщаються в чотирьох напрямках). У разі бажання або, якщо є така потреба, підлокітники можна демонтувати.
Покриття крісла зі штучної шкіри, щільний цілісний наповнювач, металева пофарбована рама основи з міцними еластичними джгутами, які кріпляться до сталевих сегментів гачками — гарантують довговічність і надійність виробу.

Покриття слугуватиме довго і зберігатиме акуратний зовнішній вигляд у разі елементарного догляду: досить протирати засобом для штучної шкіри чи просто вологою ганчіркою. Також уникайте контакту поверхні з декоративними елементами сучасного одягу і не використовуйте агресивну хімію з вибільником.

Збирання крісла не складне, фурнітура високої якості вже наживлена для вашої зручності, у комплекті також передбачені додаткові запасні частини, у разі втрати. Рекомендуємо збирати удвох, тому що спинка крісла важка, але, якщо такої можливості немає — не страшно. Крісла укомплектовані двома вбудованими подушками — для спини/голови. У виборі вашого крісла важливо враховувати переваги в посадці та розміри сидіння, висоту стола, за яким ви працюєте.

Якщо ваші параметри набагато перевищують параметри, зазначені для цієї моделі, краще вибрати крісло іншої серії. Виробник гарантує сервісне обслуговування упродовж усього терміну експлуатації продукції DXRacer. Рекомендуємо це крісло для підлітків, струнких і не дуже струнких користувачів невисокого/середнього/високого зросту.

DXRacer для тих, хто прагне бути найкращим
DXRacer — безперечний лідер із виробництва крісел для користувачів, які проводять багато часу за робочим столом, в офісі, для кіберспортсменів, геймерів-аматорів і професіоналів.

Компанія DXRacer почала свою історію 2001 року з виробництва сидінь для елітних спортивних машин. Від 2006 року розширює власні виробничі потужності та пропонує новий тренд — крісла для геймерів з унікальним автомобільним дизайном.

Над дизайном і комплектацією всіх виробів DXRacer працюють у США (штат Мічиган — головний офіс), виробництво розташоване в Китаї — це власна фабрика, обладнана сучасним обладнанням.

Відмітною особливістю крісел DXRacer від усього різноманіття подібного товару на ринку є сертифікація BIFMA (ANSI/BIFMA) — це американський стандарт роботи й безпеки. Розробник Технічний Комітет Bifma (США). Сертифікат надають як результат успішного проходження випробувань на витягування й гнучкість, максимальний тиск, ударостійкість, а також на стійкість до стирання шарнірів. Обов'язковим тестом є перевірка на максимальну стійкість до тиску та вигинання підлокітників, розтягування спинки, функціонуванню коліщат. Сертифікація BIFMA (ANSI/BIFMA) застосовується для оцінки експлуатації офісних крісел, слугує єдиною базою стандартизації з безпеки, довговічності та робочих функцій тестованого виробу.

DXRacer — це не фабрика, яка копіює чужу продукцію й наносить новий логотип — це сміливі рішення, сучасні розробки, власні виробничі потужності та гарантія високої якості.

Крісла DXRacer — це вибір активних кіберспортсменів, відомих ігрових команд (DXRacer спонсорує понад 20 успішних геймерських команд з усього світу), організаторів ігрових турнірів, популярних блогерів і стримерів, офісних працівників і вимогливих сучасних користувачів.

Характеристики
Основні
Максимальне навантаження
Оснащення
підлокітники
Вага крісла
34 кг
Матеріали
Матеріал основи
метал
Конструкція
Механізм нахилу спинки
90° - 155°
Механізм розкачування
Tilt (розкачування з фіксацією в вихідному положенні)
Додатково
Рекомендації щодо догляду
покриття слугуватиме довго і буде зберігати акуратний зовнішній вигляд у разі елементарног
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-R-A2 Red
Ігрове крісло DXRacer Master Max DMC-I233S-R-A2 Red
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових