з 09:00 до 21:00
Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White
Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White
1 299
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК APPLE AIRTAG 1 PACK WHITE 0
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК APPLE AIRTAG 1 PACK WHITE 1
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК APPLE AIRTAG 1 PACK WHITE 2
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК APPLE AIRTAG 1 PACK WHITE 3
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК APPLE AIRTAG 1 PACK WHITE 4
Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White 5

Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White

Код: 326326
В наявності
1 549 грн
1 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Суперлегкий спосіб пошуку речей

Приєднаний до ключів або гаманця трекер Apple AirTag допоможе швидко знайти ваші речі не тільки в квартирі, але і на вулиці, і навіть далеко від дому. Положення трекера, а значить і ваших речей, легко відстежується на карті в додатку «Локатор». З Apple AirTag ви завжди точно знаєте, де знаходяться важливі для вас речі.

Рятівний звук

Не можете знайти гаманець? Не панікуйте. Просто відкрийте програму «Локатор», перейдіть у вкладку «Речі», активуйте звуковий сигнал на трекері Apple AirTag і йдіть на звук. А ще ви можете просто попросити: «Привіт, Siri, знайди мій гаманець».

Багатомільйонне співтовариство Apple допоможе у пошуку

Якщо ваші речі знаходяться поза зоною дії локальної мережі, то функція «Мережа локатора» підключить до пошуку мільйони iPhone, iPad і Mac, при цьому гарантуючи повну конфіденційність вашої особистої інформації. Ваш трекер передає сигнал, який приймають пристрої з увімкненою функцією «Мережа локатора» і повідомляють про місцезнаходження загубленої речі в iCloud. Після цього ви можете знайти ваш трекер на карті в додатку «Локатор». Дані завжди передаються анонімно в зашифрованому вигляді, і ніхто крім вас не може знайти ваші речі.

Режим пропажі

Якщо ви переведете ваш трекер Apple AirTag в режим пропажі, то при його виявленні чужим пристроєм ви отримаєте автоматичне повідомлення. Налаштуйте AirTag так, щоб він передавав ваші контактні дані тому, хто знайде вашу річ. Досить буде доторкнутися смартфоном з підтримкою NFC до вашого трекера, щоб зв'язатися з вами і повідомити про знахідку.

Ніякого витоку інформації

Ніхто крім вас не бачить на карті місця розташування ваших речей, позначених AirTag. При цьому на самому трекері не зберігається жодна інформація. Обмін даними між пристроями відбувається анонімно в зашифрованому вигляді, тому навіть в Apple ніхто не зможе сказати, де знаходиться ваш AirTag.

Ніякого небажаного стеження

Якщо в ваших речах знаходиться чужий трекер AirTag, ваш iPhone повідомить вам про це. Трохи пізніше, якщо ви все ще не виявили чужий пристрій, на ньому активується звуковий сигнал. Чужим вважається тільки той трекер, який не має прив'язки до пристрою господаря. І звичайно вам не потрібно турбуватися, подорожуючи з другом або в громадському транспорті, де поруч може виявитися багато чиїхось трекерів AirTag.

Підключення одним дотиком

Одного дотику досить, щоб підключити AirTag до вашого iPhone або iPad. Вибирайте назву для трекера, прикріпляйте його до речі і не переживайте більше, що вона може загубитися.

Характеристики
Основні
Тип
пошуковий брелок
Тип підключення
бездротовий
Ступінь захисту
IP67
Датчики
акселерометр
Матеріал
пластик
Колір
білий зі сріблястим
Вага
11 г
Сумісність
Комплектація
AirTag, гарантійний талон, інструкція
Додатково
додаток «Локатор» на iPhone, вбудований динамік
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White
Пошуковий брелок Apple AirTag 1 Pack White
1 549 грн 1 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових