10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Графічний планшет Wacom Cintiq 24 Pro DTk-2420 Black
Графічний планшет Wacom Cintiq 24 Pro DTk-2420 Black
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ WACOM CINTIQ 24 PRO DTK-2420 BLACK 0
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ WACOM CINTIQ 24 PRO DTK-2420 BLACK 1
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ WACOM CINTIQ 24 PRO DTK-2420 BLACK 2
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ WACOM CINTIQ 24 PRO DTK-2420 BLACK 3
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ WACOM CINTIQ 24 PRO DTK-2420 BLACK 4

Графічний планшет Wacom Cintiq 24 Pro DTk-2420 Black

Код: 327067
Закінчився
Продано
Опис

Малюйте безпосередньо на екрані нашим пером, що дає природне відчуття дотику пера з папером
Використовуйте Wacom Cintiq Pro 24 для абсолютної гармонії зі своєю роботою. Високоякісний екран 4K з колірними характеристиками світового класу та практично без паралакса сприятиме будь-якому творчому прориву. Перо Wacom Pro Pen 2 вирізняється найпрогресивнішою пір'яною технологією. Це означає, що кожен жест, кожен рух руки майстра відтворюється з безпомилковою точністю.

Перо Wacom Pro Pen 2: реалістичне та точне
Наша найсучасніша пір'яна технологія для творчих завдань. 8192 рівні чутливості до натискання й не має собі рівних розпізнавання нахилу означає, що кожен жест, кожен рух руки майстра відтворюється з безпомилковою точністю.

  • Вчетверо вища чутливість до натиснення*
  • Вчетверо вища точність*
  • Практично без затримки
  • Підтримка природного нахилу
  • Без паралакса
  • Без батарейок або підзаряджання

* Проти Wacom Pro Pen

Ідеї сходять з екрана
Роздільна здатність 4K (3840 ? 2160 пікселів) на 24-дюймовому РК-дисплеї з чудовою точністю передавання кольору (99% Adobe RGB). Ви можете бачити всі найдрібніші подробиці під час роботи над своїми художніми, дизайнерськими або фотографічними проектами.

Дисплей, який має вигляд і відчувається дуже природно
Екран із матовою скляною поверхнею забезпечує чітке тактильне відчуття малювання, імітуючи враження руху пера по паперу. Мінімальний паралакс, досить міцний екран, який може запобігати небажаним ефектам тиску пера, кожен символ завжди зображається саме там, де його очікує побачити той, хто малює.

Створено для підвищення продуктивності
У творчих і талановитих людей рідко буває багато часу. Ось чому Wacom Cintiq Pro пропонує рішення, які завжди є у вас під рукою.

  • Під'єднання. Під'єднуйте дисплей до Mac або PC через кабель USB-C (входить до комплекту) до порту USB-C для передавання відео та даних. Є також DisplayPort або HDMI, передавання даних забезпечується через USB-порт.
  • Адаптація. Завдяки пульту ExpressKey доступні 17 програмованих кнопок. Екранна клавіатура та кругові меню забезпечують додаткові клавіатурні поєднання, для виклику яких досить натискання всього однієї кнопки.
  • Природний інтерфейс. Панорамуйте, масштабуйте або обертайте свої роботи жестами multi-touch — це не складніше, ніж на смартфоні.

Адаптує свій Wacom Cintiq Pro
Завжди знайдеться аксесуар, який допоможе адаптувати Wacom Cintiq Pro 24 для своїх потреб (продаються окремо).

  • Ергономічна підставка Wacom. Щоб творити в повному комфорті, під'єднайте ергономічну підставку Wacom. Це дасть змогу Вам піднімати, нахиляти та повертати інтерактивний дисплей, щоб легко регулювати кут огляду та знаходити найприродніше для себе положення.
  • Wacom Color Manager. Wacom Color Manager розроблений для забезпечення точності калібрування кольору, найкращих світлин та однорідності в одному простому в використанні пристрої, який калібрує все в межах робочого процесу.
Характеристики
Основні
Клас
професійний
Екран
Робоча область
522 x 294 мм
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
7000 г
Умови товару
Стан товару
Графічний планшет Wacom Cintiq 24 Pro DTk-2420 Black
Графічний планшет Wacom Cintiq 24 Pro DTk-2420 Black