10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Гриль Delonghi MultiGrill Easy SW12AC.S Silver
Гриль Delonghi MultiGrill Easy SW12AC.S Silver
ГРИЛЬ DELONGHI MULTIGRILL EASY SW12AC.S SILVER 0
ГРИЛЬ DELONGHI MULTIGRILL EASY SW12AC.S SILVER 1
ГРИЛЬ DELONGHI MULTIGRILL EASY SW12AC.S SILVER 2
ГРИЛЬ DELONGHI MULTIGRILL EASY SW12AC.S SILVER 3
ГРИЛЬ DELONGHI MULTIGRILL EASY SW12AC.S SILVER 4

Гриль Delonghi MultiGrill Easy SW12AC.S Silver

Код: 120793
Закінчився
Продано
Опис

Багатофункціональний гриль

Для підсмажування стейків, риби і овочів, а також створення смачних десертів вам відмінно підійде нова модель електрогриля DeLonghi SW12AC S, який універсальний в своїх функціях. Більш того, в наборі з ним ви отримаєте дві плити і два види пластин для бельгійських вафель. Завдяки потужному електрогрилю DeLonghi ви зможете створювати кулінарні шедеври і радувати своїх близьких! Прилад потужністю 800 Вт оснащений спеціальним нагрівальним елементом, який знаходиться під плитами і ефективно використовує тепло для приготування їжі.

Зручний в експлуатації

Ви обов'язково оціните простоту і в той же час працездатність гриля DeLonghi SW12AC S, який ви зможете включити і вимкнути натисканням лише однієї кнопки. Мінімум налаштувань дозволить уникнути плутанини в застосуванні техніки. В силу того, що обсяг робочої поверхні гриля великий, ви зможете прискорити процес приготування, розмістивши на одній пластині велику кількість продуктів. А наявність антипригарного покриття запобіжить прилипанню їжі і скороченню довговічності техніки в майбутньому.

Безпечне зберігання і транспортування

Електрогриль DeLonghi досить компактного розміру і не займе багато місця у вашій кухонній тумбі. Також ви з легкістю зможете зберігати його у вертикальному положенні, однак для цього вам буде потрібно надійно зафіксувати верхню частину приладу. Дана модель відмінний варіант для пікніка в заміському будинку, тому як гриль легко транспортується.

Додаткові аксесуари

Для того, щоб випробувати свої сили в кулінарії, скачайте на свій смартфон унікальний додаток DeLonghi Recipe, в якому зібрані кращі рецепти з усього світу, ідеально підібрані під ваш електрогриль. Понад 50 оригінальних рецептів допоможуть не тільки урізноманітнити ваш раціон, але і перевірити ваші кулінарні можливості. Завдяки цим рецептам електричний гриль DeLonghi SW12AC S проявить свої найкращі якості.

Особливості моделі

Гриль DeLonghi оснащений спеціальним піддоном, який збирає зайвий жир і рідини, щоб значно полегшити вам догляд за ним. Після приготування м'яса або овочів необхідно просто витягнути піддон і промити його разом з іншими робітниками пластинами. Завдяки тому, що всі деталі знімні ви запросто можете використовувати посудомийну машину, що істотно заощадить ваші сили і дорогоцінний час.

Характеристики
Основні
Потужність
800 Вт
Оснащення
Кількість відділень/шматочків або сендвічів
1
Оснащення
піддон для збору соку (рефлектор)
Для приготування
сендвічів
Фізичні параметри
Розміри поверхні
27 х 14 см
Матеріал корпусу
пластик
Колір
срібний
Вага
2.7 кг
Матеріал поверхні смаження
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль Delonghi MultiGrill Easy SW12AC.S Silver
Гриль Delonghi MultiGrill Easy SW12AC.S Silver