10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Соковижималка Philips HR1832/02 Black
Соковижималка Philips HR1832/02 Black

Соковижималка Philips HR1832/02 Black

Код: 119752
Закінчився
Продано
Опис

СОКОВИЖИМАЛКА PHILIPS HR1832/02

Соковижималка Philips HR1832 / 02 - це простий і економічний прилад, що володіє високою потужністю, корпус якого виконаний з анодованого алюмінію. Виробник оснастив Philips HR1832 / 02 унікальним фільтром, який за лічені секунди відокремить м'якоть від соку будь-якого плоду, а система запобігання протікання до останньої краплі подасть сік в Ваш стакан.

Великий контейнер для м'якоті має об'єм 1 літр, а спеціальний глечик для соку, вмістить в себе до 0.5 літра свіжого і смачного соку. З Philips HR1832 / 02 дуже легко експериментувати. Для того щоб створити напій, який Вам до душі, треба всього лише включити соковижималку і подавати в неї улюблені Вами плоди. Philips HR1832 / 02 дуже легко розбирається, а мити її можна не тільки вручну, але і в посудомийній машині. Якщо Ви хочете щоранку, день або вечір мати на своєму столі склянку свіжовичавленого соку, то Philips HR1832 / 02 - це те, що Вам просто необхідно.

За рахунок нахилу осі обертання, соковижималка виглядає злегка нахиленої до носика. Мабуть, така конструкція якраз і дозволяє стікати всьому соку без залишку.

Ергономіка

Матеріал. Для закріплення знімних деталей використовується два пластикових фіксатора. І фіксатори, і кришка, і «замки» (фіксуються деталі) виготовлені з міцного пластику. Цікаво вставляється ємність для м'якоті, вона не просто ставиться в належне їй місце, але і надійно там фіксується.

Ємність для м'якоті

Ніякої маркування за обсягом немає, але вона досить містка. На наш погляд, в ній легко поміститься макуха від 3-4 кг яблук. Макуха після віджимання був невеликий, однорідний, дуже сухий.

Глечик для соку - пластиковий. Максимальна місткість 500 мл, дані вимірювання в cups (чашках), pints (англ. Пінта = 0,57 л), fl.oz (рідка унція = 28,413 мл). Кришка зручно піднімається, але щоб її зняти, треба витягнути з пазів. Глечик зручний, симпатичний. Відсікач піни вставляється в пази. Його легко можна вийняти і не використовувати, якщо ви любите сік з пінкою.

Характеристики
Основні
Тип
соковижималка відцентрова
Потужність, Вт
500
Кількість швидкостей
1
Керування
електричне
Оснащення
Оснащення
автоматичний збір макухи, пряма подача соку, система "крапля-стоп"
Фізичні параметри
Матеріал корпусу
Матеріал сітки (фільтра)
метал
Об'єм контейнера для м'якоті, л
1
Об'єм контейнера для соку, л
0.5
Колір
Умови товару
Стан товару
Новий
Соковижималка Philips HR1832/02 Black
Соковижималка Philips HR1832/02 Black