з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Xiaomi Sound Electric Toothbrush (DDYS01SKS) White
Електрична зубна щітка Xiaomi Sound Electric Toothbrush (DDYS01SKS) White

Електрична зубна щітка Xiaomi Sound Electric Toothbrush (DDYS01SKS) White

Код: 120259
Закінчився
Продано
Опис

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush

Розумна звукова зубна щітка з потужним двигуном – 31 000 рухів хвилин, зручною не ковзкою ручкою, налаштованим режимами з інтелектуальним контролем і довгим часом роботи, до 18 днів від одного заряду.


Звукова електрична зубна щітка

Чистка зубів, здавалося б, звичайне заняття, але воно має великий вплив на наше життя, правильний догляд за порожниною рота робить наше життя більш здоровою і наповнює нас впевненістю у собі. Як зробити вашу посмішку здоровою, як зробити вашу посмішку білосніжною? Звукова електрична зубна щітка допоможе вам у цьому!


Висока потужність

Хороша електрична зубна щітка повинна мати не тільки високочастотну вібрацію, але і володіти високою потужністю. Високопродуктивний звуковий двигун Maglev з частотою вібрації понад 31 000 рухів в хвилину і вихідною потужністю до 230 г / див. Висока динаміка забезпечує ефективну чистку навіть у важкодоступних областях, звукова хвиля очищає зубний наліт, проникає в зубні щілини, забезпечуючи більш якісне очищення порівняно із звичайною зубною щіткою.


Кардинально відрізняється від звичайної щітки

Головка Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush виглядають звичайною, але вона кардинально відрізняється від головки звичайної щітки. Унікальна технологія кріплення щетинок забезпечує відсутність забруднення в місцях кріплення і надійне, гігієнічне кріплення до голівки. А високоякісні м'які щетинки – DuPont, оброблені за спеціальною технологією, ефективно очищають порожнину рота не завдаючи пошкодження ясен і подряпин на поверхні зуба.
 


Три режими роботи

Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush має кілька режимів роботи. Стандартний режим, м'який режим і режим користувача, ви можете вільно перемикати режими роботи для отримання максимального задоволення від чищення зубів.


Інтелектуальний

Індивідуальна настройка відповідно до повсякденних звичок і дієтою, настройка власного часу Чищення, чистячу силу, а також різні функції догляду за порожниною рота.


18 днів – від одного заряду

Вбудована літій-іонна акумуляторна батарея 700 mAh має тривалий термін служби і не має ефекту пам'яті в порівнянні з NiMH-батареями. Її заряду вистачає на 18 днів. Поточний рівень заряду відбивається індикатором на ручці щітки. Вам більше не потрібно побоюватися раптової розрядки за час чищення зубів, розумна зубна щітка Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush нагадає вам заздалегідь про необхідність зарядити її.


Безпечна зарядна база

Універсальний USB-інтерфейс Mickey sonic electric toothbrush, може бути безпосередньо підключений до акумулятора, комп'ютера та інших пристроїв для зарядки. Зарядна база автоматично розпізнає звукову електричну зубну щітку Miaoye і заряджає її. Якщо база виявляє сторонні предмети, такі як кільця або монети, вона автоматично переходить в режим низького енергоспоживання, запобігаючи можливі негативні наслідки.


Водонепроникність IPX7

Корпус Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush виконаний за технологією лиття, що дозволило сформувати безшовне з'єднання елементів, забезпечивши водонепроникність з рейтингом IPX7. Корпус з білою матовою поверхнею, простий і лаконічний, зручний при використанні, не ковзає в руках і підходить під будь-який інтер'єр. Такі чудові, розумні домашні пристрої, з чистою атмосферою у ванній, додають у ваше життя приємних емоцій.


Протиковзка ручка

Кожна деталь Xiaomi Mijia Sound Wave Electric Toothbrush, захищає користувачів. Під час чищення зубів, дуже часто руки мокрі, для забезпечення зручності використання щітки на задній частині ручки додано довга смуга протиковзання.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Комплектація
інструкція, щітка
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
змінна
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час роботи від акумулятора
до 21 дня
Додаткові властивості
Кількість швидкостей (режимів) роботи
3
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
295 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Xiaomi Sound Electric Toothbrush (DDYS01SKS) White
Електрична зубна щітка Xiaomi Sound Electric Toothbrush (DDYS01SKS) White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових