з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima російська версія
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima російська версія
1 039

Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima російська версія

Код: 183266
В наявності
1 039 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Ghost of Tsushima. Ексклюзив від компанії Sony про середньовічну Японію

Ghost of Tsushima це пригодницький екшн з відкритим світом, події якого відбуваються в середині 13 століття. Головний герой це самурай-одинак Дзін, який опиняється на острові Цусіма в розпал першого вторгнення монголів в Японію.

Острів Цусіма в грі представляє собою відкритий світ, по якому гравці можуть спокійно рухатись в будь якому напрямку, причому в Ghost of Tsushima мінімальна кількість маркерів та вказівників - орієнтуватися на острові необхідно самостійно. Також гравцям доведеться постійно битися з монголами, звільняти замки та знищувати військові укріплення, а також допомагати місцевим жителям, які потрапили в біду.

Досліджувати острів можна за допомогою візуальних орієнтирів. Так гравець може викликати порив вітру, який приведе героя в найрізноманітніші локації, а також сюжетні точки. Орієнтирами можуть слугувати також і клуби диму на горизонті, незвичайні дерева і навіть тварини. Наприклад лисиці вкажуть шлях до захованих святилищ, а птахи приведуть героя до секретних місць, таких як знищені будівлі, де можна знайти рідкісні ресурси.

Протагоніст може викликати противників на бій, це чимось схоже на дуель. Щоб ворог не зміг заблокувати Ваш удар, необхідно парирувати його атаку в останній момент. Під час бою бажано змінювати бойові положення персонажу, щоб ефективно розправлятися з супротивниками.

Дзін вміє відволікати і виманювати супротивників з їх позицій, наприклад видаючи феєрверк. Також в арсеналі головного героя Ghost of Tsushima є димові бомби, які допоможуть втекти або непомітно напасти. Якщо Вас виявили, ворога можна швидко нейтралізувати кунаєм, поки він не підняв тривогу. Чим більше Ви вбиваєте монголів, тим більше вони починають Вас боятись, що без сумнівів йде Вам на руку. За допомогою гаку можна лазити по стінам і перебиратись через перешкоди. Також против ворогів можна використовувати навколишні предмети, наприклад підпалити бочки з порохом.

У грі Ви зможете знайти величезну кількість зброї та обладунків, які відкривають різноманітні тактичні можливості. Прокачка персонажу нелінійна, тому Ви зможете підібрати ідеальний стиль гри. Також збираючи квіти, можна змінити колір обладунків.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure)
Рік випуску
2020
Серія ігор
Ghost of Tsushima
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Sucker Punch Productions
Видавництво
Sony Interactive Entertainment
Мультиплеєр
без мультиплеєра
Особливості
кросплатформні, з відкритим світом, з гарною графікою
Країна виробник
США
Додаткові параметри
Додатково
може бути польска поліграфія коробки
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima російська версія
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima російська версія
1 039 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових