з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія
Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 0
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 1
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 2
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 3
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 4
ГРА ДЛЯ PS4 SONY FAR CRY 6 PS4 РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 5
Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія 6

Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія

Код: 198452
Закінчився
Продано
Опис

Ласкаво просимо до Яри — острова, де час зупинився. Ласкаво просимо до Яри – тропічного раю, що застряг у часі. Far Cry 6 занурює гравців в наповнений адреналіном світ сучасної партизанської революції. 

Приєднайтеся до числа революціонерів і киньте виклик жорстокому диктатору Антону Кастільо і його сину-підлітку Дієго, яких озвучили голлівудські зірки Джанкарло Еспозіто (серіали «Мандалорець», «Пуститися берега») і Ентоні Гонсалес (мультфільм «Таємниця Коко»).

Грайте за Дані Рохаса і дізнайтеся історію колишнього військового, який ступив на стежку революції. Щоб хоч якось вирівняти шанси на перемогу над армією Антона, станьте адептом філософії Вирішувателя (Resolver), зберіть арсенал унікальної і вражаючої зброї, пересувайтеся на транспортних засобах і подружитеся з твариною – це все допоможе запалити вогонь революції, який спалить тиранів дотла.

Станьте повстанцем

Грайте за головного персонажа на ім'я Дані Рохас (стать персонажа можна вибрати) і занурюйтесь в захопливий сюжет, де ви перетворитеся з простої людини в лідера повстанців, які борються проти режиму Антона. Виходьте на справу, вступайте в запеклу битву і збирайте армію солдатів і ресурси, які допоможуть вам в боротьбі.

Нові чотирилапі друзі

Один повстанець в полі не воїн. Розділіть свою пригоду з Чорізо – від чарівності цієї такси не встоїть жоден ворожий солдат, і Гуапо – голодним домашнім крокодилом вашого наставника Хуана Кортеса.

Армійська міць

Проникніться філософією Вирішувателя і зберіть смертоносний арсенал саморобної зброї. Влаштуйте армії Антона повстанську гостинність: від скорострільних гармат з двигуном мотоцикла до самонавідних ракет в рюкзаку.

Яра в люті

Досліджуйте джунглі, пляжі і міські райони на самій масштабній мапі Far Cry на сьогоднішній день. Сідлайте коня або візьміть на себе командування цілим танком – самі вибирайте, на чому ви хочете подорожувати по острову.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure)
Серія ігор
Far Cry
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Ubisoft
Видавництво
Ubisoft
Мультиплеєр
з мультиплеєром
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія
Гра для PS4 Sony Far Cry 6 PS4 російська версія
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових