з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Mafia Definitive Edition російська версія
Гра для PS4 Sony Mafia Definitive Edition російська версія

Гра для PS4 Sony Mafia Definitive Edition російська версія

Код: 217790
Закінчився
Продано
Опис

ВАЖЛИВО! Ціна, дата релізу, комплектація й зовнішній вигляд є попередніми та можуть бути змінені до моменту надходження товару на склад. Віковий рейтинг: 18+ (заборонено для дітей).

Замовте видання Mafia. Definitive Edition до 17:00 години 23 вересня 2020 року й отримайте в подарунок набір «Чикаго», до якого увійшли ексклюзивні предмети: костюм «Дон», машина Smith V12 Limousine, золотий напівавтоматичний пістолет.

Доставляння здійснюється не раніше від дати релізу — 25.09.2020 р.

Опис видання Mafia: Definitive Edition:
Mafia: Definitive Edition — повністю створений із нуля всеосяжний ремейк оригінальної гри Mafia, забезпечений новим движком, оновленим сценарієм із безліччю нових діалогів, розширенням побічних історій, додатковими заставками та фрагментами ігрового процесу. Побудуйте кар'єру мафіозі за часів сухого закону.

Після випадкової зустрічі з мафією таксист Томмі Анджело потрапляє у світ організованої злочинності. Спочатку він насторожений щодо сім'ї Сальєрі, але великі гроші змінюють його ставлення.

  • Ремейк класики — Любовно відтворена гра з новим движком, розширеним сюжетом і можливостями, а також перезаписаної оркестровою партитурою. Гравці отримають ту саму Mafia, яку так палко полюбили, тільки набагато кращу й більшу!
  • Ваша особиста гангстерська сага — Станьте гангстером за часів сухого закону та підніміться щаблями злочинної ієрархії. На Вас чекає захоплива кінематографічна історія з новими сюжетними елементами, переробленим сценарієм, новими сюжетними сценами та перезаписаним озвученням.
  • Лост-Хевен, Іллінойс — Ретельна реконструкція міста 30-х років XX століття. Архітектура, автомобілі та культура — все це можна побачити, почути та відчути!

Звертаємо вашу увагу, що характеристики продукту можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення. Ціна товару також може бути змінена до моменту відвантаження замовлення.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure)
Серія ігор
Mafia
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Hangar 13
Видавництво
2K Games
Мультиплеєр
без мультиплеєра
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Mafia Definitive Edition російська версія
Гра для PS4 Sony Mafia Definitive Edition російська версія
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових