з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри
Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 0
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 1
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 2
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 3
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 4
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 5
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 6
ГРА ДЛЯ PS4 SONY LEGO MARVEL COLLECTION РОСІЙСЬКІ СУБТИТРИ 7
Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри 8

Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри

Код: 335026
Закінчився
Продано
Опис

LEGO Колекція Marvel включає три ігри LEGO за мотивами всесвіту Marvel: LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel's Avengers і LEGO Marvel Super Heroes 2, плюс весь контент, який відноситься до сезонних абонементів кожної гри!

LEGO Marvel Super Heroes. Персонажі Marvel об'єдналися, щоб не дати Локі знищити світ.

LEGO Marvel Super Heroes продовжує серію ігор LEGO, що набрали чималу популярність. Цього разу персонажами стануть легендарні герої Marvel – разом їх зібрав Нік Ф'юрі, щоб протистояти загрозі з боку Локи та Галактуса, Пожирача Світів, що прагне помсти. Сюжет, написаний спеціально для гри, наповнений фірмовим гумором LEGO.

У LEGO Marvel Super Heroes є доступ до більш ніж сотні героїв, серед яких такі знамениті персонажі, як Людина-Павук, Залізна Людина, Росомаха, Капітан Америка, Халк, Тор, Чорна Вдова, Соколине Око та Дедпул. Велика кількість унікальних умінь, динамічні бої, епічні баталії, головоломки, унікальна історія та фірмовий гумор – все це вміло змішане розробниками у новій ЛЕГО-грі.

LEGO Marvel's Avengers. Грайте за персонажів Marvel за мотивами фільмів!

«LEGO Marvel Месники» від студії TT Games – перший проект світу відеоігор, цілком присвячений грандіозній кіносазі від Marvel. Приміряйте на себе роль найбільших супергероїв Землі та захистіть рідний світ від інопланетного вторгнення, яке очолює підступний бог Локі. А потім - воювати з божевільним штучним інтелектом Альтроном!

Особливості:

- Більше сотні знаменитих героїв, серед яких Халк, Залізна Людина, Капітан Америка Тор, а також нові персонажі з «Ери Альтрона».

- Нові здібності стануть ключем до перемоги над будь-якими ворогами. Знамениті месники об'єднають сили, виконуючи неймовірні спільні атаки!

- Фоном для нових пригод знаменитих месників у відкритому світі LEGO Marvel's Avengers стануть пейзажі, добре знайомі всім шанувальникам знаменитого всесвіту.

- У LEGO Marvel's Avengers гравці зможуть стати повноправними учасниками не лише найбільш запам'яталися сцен з блокбастерів «Месники» та «Месники: Ера Альтрона», але також і знакових епізодів інших фільмів кінематографічного всесвіту Marvel – «Перший Месник», «Залізна Людина» », «Тор 2: Царство пітьми» та «Перший Месник: Інша війна».

LEGO Marvel Super Heroes 2. Разом із супергероями та суперлиходіями поборіться проти Канга Завойовника.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - це продовження гри 2013 року. На гравців чекає всесвіт коміксу «Планета Халка» з ігровими локаціями від Стародавнього Єгипту та Нью-Йорка 2099 року до Скаара.

Пригоди супергероїв продовжуються! Протистояння вселенському злу у розпалі: поспішайте купити LEGO Marvel Super Heroes 2, щоб разом з ними виконати добру місію.

Локі вже об'єднався з Галактусом і будує плани захоплення Всесвіту, так що на адаптацію практично не залишилося часу. Вривайтеся в гру і швидко вчитеся генерувати павутиння, пробивати кулаками стіни, використовувати технологічні досягнення, мутувати – у справі порятунку світу всі прийоми боротьби будуть гарними!

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure)
Рік випуску
2016
Серія ігор
LEGO
Локалізація
російські субтитри
Вікові обмеження
від 6 років
Розробник
Marvel
Видавництво
Warner Bros
Мультиплеєр
без мультиплеєра
Особливості
без під'єднання до інтернету, з гарною графікою
Країна виробник
США
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри
Гра для PS4 Sony Lego Marvel Collection російські субтитри
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових