з 09:00 до 21:00
Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22
Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22
ГРА ДЛЯ XBOX SERIES X MICROSOFT FIFA 22 0
ГРА ДЛЯ XBOX SERIES X MICROSOFT FIFA 22 1
ГРА ДЛЯ XBOX SERIES X MICROSOFT FIFA 22 2
ГРА ДЛЯ XBOX SERIES X MICROSOFT FIFA 22 3
ГРА ДЛЯ XBOX SERIES X MICROSOFT FIFA 22 4
Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22 5

Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22

Код: 390015
Закінчився
Продано
Опис

Заряджена футболом 

EA SPORTS FIFA 22 наближає гру до реальності з фундаментальними поліпшеннями ігрового процесу і інноваціями в усіх режимах. Революційна нова технологія перетворює реальні футбольні дані в ультрареалістічний ігровий процес в кожному матчі в будь-якому режимі на Xbox Series X .

Ігровий процес 

Переосмислений ігровий процес створює фундаментальний прогрес, який ви відчуєте в кожному режимі FIFA 22. Зміна воротарів привносить більшу стабільність в грі на останньому рубежі, нова фізика м'яча розкриває в новому світлі кожен пас, удар і гол, а вибуховий ривок дозволяє вам відчути прискорення найшвидших гравців в світі. 

Зміна воротарів 

Абсолютно нова система воротарів покращує рівень інтелекту при грі на останньому рубежі – тепер воротарі будуть приймати більш зважені рішення і надійніше відбивати удари. У FIFA 22 воротарська позиційна індивідуальність відтворює різноманітні воротарські стилі, відображаючи блискавичні рефлекси «шот-стопперів» світового класу. 

Справжня фізика м'яча 

У FIFA 22 використовуються отримані в реальних футбольних матчах дані, що дозволяють вивести фізику м'яча на новий рівень реалізму. Завдяки врахуванню таких параметрів як швидкість, підкрутка, опір повітря, тертя об газон і тертя кочення, при кожному торканні, прийомі, ударі, пасі або обведення, рух і політ м'яча будуть максимально наближені до реальності.

Вибуховою ривок 

Нова ігрова механіка, яка змінює динаміку обведення один на один в грі, дає вам більший контроль над прискоренням під час ведення м'яча або оборони. Заманюйте суперників і вибирайте момент в атаці, коли включити повну швидкість, щоб залишити захисників за спиною. 

Нові атакуючі тактики 

Нові атакуючі тактики дозволяють вам краще контролювати гру вашої команди. Налаштуйте різні стилі гри вашої команди на різних половинах поля: тримайте м'яч на своїй половині і проводьте вибухові атаки з швидким рухом м'яча на половині суперника, грайте прямолінійно від штрафної до штрафної або налаштуйте свій власний унікальний стиль. 

Режим кар'єри 

Здійсніть свої футбольні мрії в життя в режимі кар'єри в FIFA 22 – створіть клуб і пройдіть з ним шлях від кандидатів на виліт до світових гігантів. Грайте в оновлений режим кар'єри, оцініть нові способи прогресувати і досягати успіху і з головою поринати в сходження вашого гравця у футбольній ієрархії. 

Неперевершена автентичність 

FIFA 22 – це неперевершена автентичність і максимально правдоподібно відтворена всесвітня гра з найбільшими футбольними зірками і командами. Більше 17 000 гравців, більше 700 команд, понад 90 стадіонів і більше 30 ліг – FIFA 22 – це єдина гра, в якій ви зможете взяти участь в таких знакових турнірах і лігах, як Ліга Чемпіонів УЄФА, Ліга Європи УЄФА, нова Ліга конференцій УЄФА , КОНМЕБОЛ Кубок Лібертадорес, Південноамериканський кубок КОНМЕБОЛ, Англійська Прем'єр-ліга, Бундесліга і Ла Ліга.

Характеристики
Основні
Платформа
Xbox Series X
Серія ігор
FIFA
Жанр
Спортивні (Sport)
Розробник
EA Sports
Видавець
Electronic Arts
Мультиплеєр
з мультиплеєром
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 0 років
Особливості
поліграфія може бути на іншій мові
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22
Гра для Xbox Series X Microsoft Fifa 22
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових