10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Гра для PS5 Sony Alan Wake Remastered російські субтитри
Гра для PS5 Sony Alan Wake Remastered російські субтитри

Гра для PS5 Sony Alan Wake Remastered російські субтитри

Код: 546437
Закінчився
Продано
Опис

Перемагайте темряву світлом у Alan Wake Remastered

Поверніться до таємничого міста Брайт-Фоллс у цьому перевиданні відзначеної нагородами кінематографічної пригоди від студії Remedy Entertainment (творців Control та Max Payne) з оновленою графікою та новими можливостями.

Письменник Алан Уейк, що занурився в стресах, вирушає на відчайдушні пошуки своєї зниклої дружини Еліс. Після її таємничого зникнення з містечка Брайт-Фоллс на північному заході тихоокеанського узбережжя він виявляє сторінки з жахливою історією, нібито написаною ним, але він не пам'ятає, як це писав.

Незабаром Вейку доводиться ставити під сумнів своє власне розсудливість, оскільки сторінка за сторінкою історія на очах стає реальністю: ворожа темна надприродна сила захоплює всіх, з ким стикається, налаштовуючи їх проти письменника.

У нього немає вибору, окрім як протистояти силам темряви, озброївшись лише ліхтариком, пістолетом і тим, що залишилося від його не такого вже й здорового глузду. Жахлива подорож у пошуках розгадки таємниці, приведе його до жахливої прірви.

Alan Wake Remastered – основні особливості

Повна версія пригоди Алана Уейка. Alan Wake Remastered пропонує повну версію гри та включає основну гру та два її сюжетні доповнення, The Signal та The Writer. Напружена епізодична історія наповнена несподіваними поворотами, що захоплюють дух ситуаціями та запеклими битвами, в яких буде потрібно щось більше, ніж зброя, щоб розігнати пітьму.

Чудова графіка в 4K. Відеовставки, химерний склад персонажів та величні види північного заходу тихоокеанського узбережжя були покращені для створення вражаючого візуального ефекту та напруженої атмосфери.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 5
Жанр
Екшн (Action), Жахи (Horror)
Серія ігор
Alan Wake
Локалізація
російські субтитри
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Remedy Entertainment
Видавництво
Epic Games
Мультиплеєр
відсутній
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS5 Sony Alan Wake Remastered російські субтитри
Гра для PS5 Sony Alan Wake Remastered російські субтитри