10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Destiny 2 російська версія
Гра для PS4 Sony Destiny 2 російська версія

Гра для PS4 Sony Destiny 2 російська версія

Код: 93799
Закінчився
Продано
Опис

Destiny 2 Sony PS4 (російська версія)

Destiny 2

- це фантастичний бойовик, в якому вам належить відправитися в грандіозну подорож по Сонячній системі. У захоплюючою сюжетною кампанії ви потрапите в світ, населений безліччю цікавих персонажів, і вступите в боротьбу за наш спільний дім. Ви зможете боротися разом з друзями в різних режимах спільної гри або ж кинути виклик іншим гравцям в напружених мережевих сутичках.

У версії для PC Destiny 2 порадує гравців змінним роздільною здатністю аж до 4К, необмеженої частотою зміни кадру, що настроюється шириною поля зору, підтримкою ультра-широких / особливих моніторів і багатьом іншим.

захоплююча кампанія

Вам належить зробити грандіозне подорож, щоб дати відсіч Червоному Легіону, який прагне знищити нас усіх, і відвоювати у ворогів наш будинок - останнє місто на Землі.

спільна гра

Проникніть в цитадель ворога, взявши з собою до трьох друзів і усуньте всі загрози. Зберіть вогневу групу з 6 бійців і спробуйте пройти наймасштабніше спільне випробування в Destiny 2 - рейд. Перемагаючи ворогів, ви будете заробляти зброю, спорядження і досягнення.

змагальна мережева гра

Випробуйте свої навички в матчах формату «4 на 4» з самим небезпечним супротивником на світлі - іншими гравцями.

мисливець

Влучні стрілки і незрівнянні фехтувальники, мисливці незамінні на полі бою. Відважні і невблаганні, вони рвуться в бій і заради нагороди готові на будь-який ризик.

титан

Точність ні до чого, якщо все вирішується одним помахом молота. Справжні бойові машини, титани готові кинути виклик незліченним полчищам ворогів.

варлок

Варлок - вчені-воїни, які вивчають Світло, і їм відомо безліч смертоносних таємниць. Часом на поле бою ці таємниці можуть розколоти саму реальність.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Шутер від першої особи (FPS)
Серія ігор
Destiny
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 16 років
Розробник
Bungie
Видавництво
Activision
Мультиплеєр
з мультиплеєром
Умови товару
Стан товару
Гра для PS4 Sony Destiny 2 російська версія
Гра для PS4 Sony Destiny 2 російська версія