з 09:00 до 21:00
Геймпад Razer Wolverine Ultimate RZ06-02250100-R3M1 Black дротовий
Геймпад Razer Wolverine Ultimate RZ06-02250100-R3M1 Black дротовий
ГЕЙМПАД RAZER WOLVERINE ULTIMATE RZ06-02250100-R3M1 BLACK ДРОТОВИЙ 0
ГЕЙМПАД RAZER WOLVERINE ULTIMATE RZ06-02250100-R3M1 BLACK ДРОТОВИЙ 1

Геймпад Razer Wolverine Ultimate RZ06-02250100-R3M1 Black дротовий

Код: 96643
Закінчився
Продано
Опис

Розширене налаштування та повний контроль

Грайте в будь-якому місці з Razer Wolverine, найуніверсальнішим контролером для змагальних ігор для приставок Xbox One, і ПК. Завдяки змінним джойстикам, змінному D-Pad і 6 багатофункціональним кнопкам з можливістю перепризначення контролер Razer Wolverine можна адаптувати відповідно до ваших індивідуальних потреб. Razer Wolverine також є першим контролером з підсвіткою Razer Chroma, яка дає змогу задавати додаткові індивідуальні налаштування контролера або насолоджуватися захопливими світловими ефектами, взаємопов'язаними з іграми.

Змінні джойстики та D-Pad для ідеальної кастомізації


Досягніть ідеальної сумісності та відчуттів у руках завдяки змінним джойстикам і двом змінним D-Pad. Підберіть оптимальні висоти та форми джойстиків і швидко перемикайтеся між кутами нахилу або індивідуальними розміщеннями кнопок D-Pad, добиваючись максимального комфорту й ефективності ігрового процесу.

Підсвітка Razer Chroma, що настроюється


Продемонструйте свій індивідуальний стиль завдяки широкому вибору ефектів підсвітки Razer Chroma і приголомшливих профілів, повністю настроюваних в Razer Synapse для Xbox. Пориньте з головою в інтегровані ігри (наприклад, X, Y, Z) і поспостерігайте, як ефекти підсвітки реагують на ваш ігровий процес.

Ергономічна розкладка функціональних клавіш для максимального контролю


До комплекту постачання Razer Wolverine входить безліч додаткових кнопок, що забезпечують розширені ігрові можливості — 2 багатофункціональні бампери з можливістю перепризначення, 4 багатофункціональні тригери та панель швидкого налаштування. Тепер ви зможете повністю й легко контролювати ігровий процес, а завдяки функції перепризначення на льоту або з Razer Synapse для Xbox ви можете опанувати прийоми вищого пілотажу, як-от переміщення і прицілювання за допомогою обох джойстиків.

Razer Synapse для Xbox


Розроблене для Xbox One і Windows 10, програмне забезпечення настроювання все-в-одному тепер реальне для максимальної кастомізації.

Ефекти підсвітки

Призначення кнопок

Перепризначуйте багатофункціональні кнопки й тригери й створюйте понад 500 настроюваних профілів для різних ігор за жанрами та стилями гри.

Перемикайте ефекти підсвітки Razer Chroma: загасання, реактивний, циклічний спектр, статичний і хвилі. Ви також можете створити свою власну палітру з 16.8 мільйона кольорів.

Характеристики
Основні
Тип пристрою
геймпад
Сумісність
Windows, Microsoft Xbox One
Підключення
Тип підключення
дротове
Живлення
від usb
Додаткові властивості
Колір
чорний
Особливості
зворотній зв'язок, підсвічування
Додаткові можливості
LED індикатор
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Геймпад Razer Wolverine Ultimate RZ06-02250100-R3M1 Black дротовий
Геймпад Razer Wolverine Ultimate RZ06-02250100-R3M1 Black дротовий
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових