10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Resident Evil Village англійська версія
Гра для PS4 Sony Resident Evil Village англійська версія
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 0
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 1
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 2
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 3
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 4
ГРА ДЛЯ PS4 SONY RESIDENT EVIL VILLAGE АНГЛІЙСЬКА ВЕРСІЯ 5

Гра для PS4 Sony Resident Evil Village англійська версія

Код: 197418
Закінчився
Продано
Опис

Готуйся зіштовхнутися обличчям до обличчя зі страшним ворогом! Відчуй небачений до цього жах у 8-й частині легендарної серії Resident Evil Village.

Захоплюючий сюжет

Після жахливих подій у Resident Evil 7 пройшло кілька років. Ітан Уінтерс обжився на новому місці разом зі своєю сім'єю, подалі від страхіть минулого. Та безтурботне життя Ітана продовжується недовго. Раптово в ньому з'являється старий знайомий Кріс Редфіл, з появою якого починає стрімко розвиватися ряд подій, які приводять головного героя в потаємне румунське містечко, де він намагається знайти пояснення дивній поведінці колишнього друга. Протистояння тамтешнім чудовиськам в пошуках викраденої доньки паралельно допомагає Ітану розкрити таємниці своєї дружини Мії та минуле корпорації Umbrella. 

Тепер основні страхи для Ітана криються в незвіданому. Засніжені локації, безліч персонажів, загроза у вигляді нових ворогів: відьми та істоти подібні до перевертнів, вже знайомі герої, до яких небезпечно обертатися спиною та підступні противники, готові в будь-який момент нанести удар. Та й сама місцевість, де відбуваються події, представлена у ролі повноцінного персонажа з таємницями, які потрібно розкрити, та жахами, яких варто уникати.

Реалістичний ігровий процес

Всі події в грі відбуваються від першого лиця, що робить сцени боїв та й взагалі весь ігровий процес максимально реалістичними і жахаючими. Кожна зустріч з ворогом може перетворитися в смертельну схватку, тому потрібно постійно досліджувати навколишній світ в пошуках ресурсів та зачаїлих ворогів. Resident Evil Village більше орієнтована на активний бій та все ж протагоніст наділений спритністю, яка допомагає йому уникнути загрози. 

При розробці гри команда Capcom використала всі можливості RE Engine, щоб створити по-справжньому гідне продовження хоррора на виживання. Вдале поєднання надреалістичної графіки, перегукування з попередніми версіями та вражаючі сюжетні повороти цілковито занурюють в процес та тримають в напрузі впродовж всієї гри.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure), Жахи (Horror)
Серія ігор
Resident Evil
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Capcom Entertainment
Видавництво
Capcom
Мультиплеєр
без мультиплеєра
Умови товару
Стан товару
Гра для PS4 Sony Resident Evil Village англійська версія
Гра для PS4 Sony Resident Evil Village англійська версія