Сьогодні з 09:00 до 21:00

098 405 15 15

095 405 15 15

073 405 15 15

Відеозв'язок

Сервісний центр

096 433 23 23

Графік роботи

з 9:00 до 21:00

Обране
img

Ваші закладки порожні

Обране
img

нічого
порівнювати

Мова

Замовити дзвінок

man

Дякуємо за замовлення, очікуйте на дзвінок найближчим часом

Оберіть ваше місто

Не вдалось знайти співпадіння по Вашому запиту. Перевірьте, будь ласка, корректність введенних данних

star
Дякуємо за реєстрацію!
тепер ви можете

Купувати легко та швидко

Відстежувати статус своїх замовлень

Бачити розмір персональної знижки

Мати доступ до спеціальних цін

Першим дізнаватися про акції

Забули пароль?

Для відновлення паролю вкажіть e-mail, або телефон, що ви вказали при реєстрації

smileEmail
Лист надіслано

Дотримуйтесь інструкцій, які було надіслано на вашу пошту

Лист не прийшов?

ТОП-5 найкращих рецептів в мультиварці

Інгредієнти:

Вершки 33% - 300 мл                        Гарбуз – 200 г                           Сік апельсиновий – 100 мл

Цибуля – 100 г                                   Горішки кедрові – 80 г              Базилік – 10 г

Вода – 300 мл                                    Сіль                                           Спеції

Приготування:

Крок 1

Гарбуз очистити від шкіри та зернят, нарізати кубиками по 0,5 см, цибулю подірбнити ножем.

Крок 2

Всі інгрідієнти викласти в чашу мультиварки, залити водою та вершками. Додати спеції і перемішати.

Крок 3

Накрити кришкою та обрати режим «Суп» і час готування 1 годину, 20 хвилин.

Фаршировані перці

фарширований болгарський перець

 

Інгредієнти:

Перець - 8 шт                             Рис - 200 г                                 Курячий фарш - 0,5 кг

Помідор - 2 шт                           Цибуля - 1 шт                            Сметана - 3 ст.л 

Томатна паста                            Сіль                                                

Приготування:

Крок 1

Очистити від серцевини перець

Крок 2

Рис зварити майже до готовності, змішати з м'ясним фаршем, додати сіль і перець.

Крок 3

Помідори і цибулину дрібно порізати, викласти в чашу мультиварки.

Крок 4

Наповнити перці підготовленим фаршем, теж помістити в мультиварку.

Крок 5

Приготувати соус: змішати воду + сметану + томатну пасту + сіль. Залити соусом перці. Готувати страву в режимі «Тушкування» 1 годину.

Буглама рибна

буглама рибна

Інгредієнти:

Філе лосося – 400 г                             Помідори – 230 г                                   Болгарский перець – 2 шт

Соняшникова олія – 30 мл                 Кінза свіжа – 10 г                                   Сіль, спеції


Приготування:

Крок 1

Промите філе без кісток та шкіри, нарізати кубиками 2-2,5 см, помідори та перець нарізати дольками, кінзу подрібнити.

Крок 2

Викласти в чашу мультиварки всі інгредієнти та додати вершове масло і спеції, лимонний сік

Крок 3

Закрити кришку та обрати програму "тушкування" і встановиити час приготувати 20 хвилин.

 

Сирне фондю

сирне фондю в мультиварці

Інгредієнти:

Сир чеддер – 350 г                   Біле вино – 150 мл                    Вершки – 75 мл

Часник – 10 г                             Крохмал – 10 г                           Вода – 50 мл

Цукор                                         Сіль                                            Перець

Приготування:

Крок 1

Натерти сир на дрібній терці, часник подрібнити ножем.

Крок 2

Вершки, воду, крохмал з’єднати в окремій ємності та помішувати до одноднорідності.

Крок 3

В чашу мультиварки додати вино, закрити кришку та увімкнути програму "мультиповар" на температуру 100 градусів на 10 хвилин.

Крок 4

За 5 хвилин до закінчення програми додати у вино сир та часник, постійно помішуюючи для отримання однорідної маси.

Крок 5

Додати масу з вершків та крохмалу. Готувати до закінчення програми.

Порада: Фондю подавати з пшеничними грінками

 

Класичний чізкейк

класичний чізкейк в мультиварці

Інгредієнти:

Печиво Ювілейне - 200 г             Вершкове масло - 110 г                 Яйце куряче - 3 штуки

Сир філадельфія - 600 г              Вершки 33% - 150 мл                    Цукрова пудра -  150 г

Лимонна цедра

Приготування:

Крок 1

Помістити папір для випічки в чашу мультиварки. У блендері подрібнити печиво в крихту. Розтопити вершкове масло і влити його до печива, добре перемішуючи.

Крок 2

Змастити дно вершковим маслом і викласти масу з печива та масла. Потрібно примнути масу ложкою, щоб вийшла основа чізкейка.

Крок 3

Приготування крему: змішати сир з цукровою пудрою спочатку ложкою, потім міксером на невеликій швидкості. Додати по одному яйцю і додати лимонну цедру.

Крок 4

Влити вершки і перемішуючи, отримуємо однорідний і густий крем. Вливаємо крем в чашу.

Крок 5

Готувати на режимі «Випічка» 45 хвилин.  Після закінчення програми, чізкейк повинен простояти в мультиварці ще 30 хв. та ще декілька годин в холодильнику.

Смачного!