- 098 405 15 15
Сьогодні з 09:00 до 21:00
098 405 15 15
095 405 15 15
073 405 15 15
Графік роботи
з 9:00 до 21:00
Сьогодні з 09:00 до 21:00
Сервісний центр
Графік роботи
з 9:00 до 21:00
Ваші закладки порожні
нічого
порівнювати
Кошик порожній!
Дякуємо за замовлення, очікуйте на дзвінок найближчим часом
Купувати легко та швидко
Відстежувати статус своїх замовлень
Бачити розмір персональної знижки
Мати доступ до спеціальних цін
Першим дізнаватися про акції
Дотримуйтесь інструкцій, які було надіслано на вашу пошту
Лист не прийшов?
Інгредієнти:
Вершки 33% - 300 мл Гарбуз – 200 г Сік апельсиновий – 100 мл
Цибуля – 100 г Горішки кедрові – 80 г Базилік – 10 г
Вода – 300 мл Сіль Спеції
Приготування:
Крок 1
Гарбуз очистити від шкіри та зернят, нарізати кубиками по 0,5 см, цибулю подірбнити ножем.
Крок 2
Всі інгрідієнти викласти в чашу мультиварки, залити водою та вершками. Додати спеції і перемішати.
Крок 3
Накрити кришкою та обрати режим «Суп» і час готування 1 годину, 20 хвилин.
Інгредієнти:
Перець - 8 шт Рис - 200 г Курячий фарш - 0,5 кг
Помідор - 2 шт Цибуля - 1 шт Сметана - 3 ст.л
Томатна паста Сіль
Приготування:
Крок 1
Очистити від серцевини перець
Крок 2
Рис зварити майже до готовності, змішати з м'ясним фаршем, додати сіль і перець.
Крок 3
Помідори і цибулину дрібно порізати, викласти в чашу мультиварки.
Крок 4
Наповнити перці підготовленим фаршем, теж помістити в мультиварку.
Крок 5
Приготувати соус: змішати воду + сметану + томатну пасту + сіль. Залити соусом перці. Готувати страву в режимі «Тушкування» 1 годину.
Інгредієнти:
Філе лосося – 400 г Помідори – 230 г Болгарский перець – 2 шт
Соняшникова олія – 30 мл Кінза свіжа – 10 г Сіль, спеції
Приготування:
Крок 1
Промите філе без кісток та шкіри, нарізати кубиками 2-2,5 см, помідори та перець нарізати дольками, кінзу подрібнити.
Крок 2
Викласти в чашу мультиварки всі інгредієнти та додати вершове масло і спеції, лимонний сік
Крок 3
Закрити кришку та обрати програму "тушкування" і встановиити час приготувати 20 хвилин.
Інгредієнти:
Сир чеддер – 350 г Біле вино – 150 мл Вершки – 75 мл
Часник – 10 г Крохмал – 10 г Вода – 50 мл
Цукор Сіль Перець
Приготування:
Крок 1
Натерти сир на дрібній терці, часник подрібнити ножем.
Крок 2
Вершки, воду, крохмал з’єднати в окремій ємності та помішувати до одноднорідності.
Крок 3
В чашу мультиварки додати вино, закрити кришку та увімкнути програму "мультиповар" на температуру 100 градусів на 10 хвилин.
Крок 4
За 5 хвилин до закінчення програми додати у вино сир та часник, постійно помішуюючи для отримання однорідної маси.
Крок 5
Додати масу з вершків та крохмалу. Готувати до закінчення програми.
Порада: Фондю подавати з пшеничними грінками
Інгредієнти:
Печиво Ювілейне - 200 г Вершкове масло - 110 г Яйце куряче - 3 штуки
Сир філадельфія - 600 г Вершки 33% - 150 мл Цукрова пудра - 150 г
Лимонна цедра
Приготування:
Крок 1
Помістити папір для випічки в чашу мультиварки. У блендері подрібнити печиво в крихту. Розтопити вершкове масло і влити його до печива, добре перемішуючи.
Крок 2
Змастити дно вершковим маслом і викласти масу з печива та масла. Потрібно примнути масу ложкою, щоб вийшла основа чізкейка.
Крок 3
Приготування крему: змішати сир з цукровою пудрою спочатку ложкою, потім міксером на невеликій швидкості. Додати по одному яйцю і додати лимонну цедру.
Крок 4
Влити вершки і перемішуючи, отримуємо однорідний і густий крем. Вливаємо крем в чашу.
Крок 5
Готувати на режимі «Випічка» 45 хвилин. Після закінчення програми, чізкейк повинен простояти в мультиварці ще 30 хв. та ще декілька годин в холодильнику.