з 09:00 до 21:00
Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A)
Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A)
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB HOME SECURITY BASIC С20 (CMSXJ36A) 0
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB HOME SECURITY BASIC С20 (CMSXJ36A) 1
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB HOME SECURITY BASIC С20 (CMSXJ36A) 2
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB HOME SECURITY BASIC С20 (CMSXJ36A) 3
Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A) 4

Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A)

Код: 346391
Закінчився
Продано
Опис

Розумне спостереження

IP-камера IMI C20 CMSXJ36A представляє клас нових пристроїв, які не просто фіксують те, що відбувається, а й стають свідками, здатними впливати на хід подій. Використання розумних алгоритмів AI, що відрізняють нестандартні звуки і реагують на нові обличчя, дозволить використовувати камеру як засіб вітання або попередження. Двосторонній зв'язок забезпечує повноцінне спілкування. Широкий кут огляду і спрощене кріплення захоплює велику площу, за рахунок чого на кімнату вистачить одного девайсу.

Панорамний огляд

Рухоме двомоторне кріплення забезпечує обертання камери на 360° по горизонтальній осі і на 105° по вертикалі. За рахунок цього обладнання охоплює практично всю кімнату, а ви зможете бачити все, що відбувається, змінюючи положення оптики віддалено в режимі реального часу. Установка в перевернутому варіанті не порушує функціональні можливості гаджету, тим самим відкриваючи для вас ще більше можливостей у використанні.

Інтелектуальний підхід

Розумні алгоритми AI навчаються, спостерігаючи поведінку мешканців будинку, що дає можливість IMI C20 CMSXJ36A розпізнавати нові обличчя. Так вона реагує на наближення людей і дає вам сигнал, щоб подивитися на прибулого. Всього одне натискання дозволить привітати бажаного гостя або попередити тих, чиї наміри не відповідають вашим очікуванням.

Реагування на звуки

Ще одним прикладом інтелектуального функціоналу стало розпізнавання звуків. Такі нестандартні акустичні сигнали як крик, розбите скло, зіткнення буде зафіксовано в форматі відео і в той же момент відправлено на ваш телефон. Попередити аварійні ситуації і неприємні події стало набагато простіше.

Двостороннє спілкування

Додаток IMILAB-Home дозволить перетворити IP-камеру IMI C20 CMSXJ36A в повноцінний девайс для двостороннього діалогу. Всього лише виберіть відповідний режим в оболонці і спілкуйтеся з рідними, як би далеко ви не були в даний момент. Ваш голос заспокоїть дитину або домашню тварину, якщо сказати пару ласкавих слів.

Бездоганна картинка

Особливістю моделі стала трансляція зображення у високій якості Full HD 1080. Причому оптика дає хорошу картинку як в денний час, так і в режимі нічного бачення. Інфрачервоне обладнання 850lm дозволить визначати межі об'єктів і знижує рівень шумів.

Характеристики
Основні
Тип
IP камера відеоспостереження
Вид
спрямована
Сенсор
CMOS
Виконання
поворотна
Роздільна здатність
1920 x 1080
Підключення
Wi-Fi
Фізичні параметри
Розмір
109 x 75 x 72 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A)
Камера відеонагляду IMILAB Home Security Basic С20 (CMSXJ36A)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових