з 09:00 до 21:00
Камера відеонагляду Xiaomi
Камера відеонагляду Xiaomi
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 0
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 1
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 2
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 3
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 4
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 5
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ XIAOMI 6
Камера відеонагляду Xiaomi 7
Камера відеонагляду Xiaomi 8
Камера відеонагляду Xiaomi 9

Камера відеонагляду Xiaomi

Код: 562946
Закінчився
Продано
Опис

Гарант вашої безпеки

IP-камера Mi 360° Home Security Camera 1080p Essential розроблена командою бренду Xiaomi для забезпечення якісного спостереження в приміщеннях, дворах, офісах. Вона здатна фіксувати картинку в якості 1080p, відмінно працює в нічний час, реагує на рухи. Семиденне сховище дозволить встигнути перенести відео на свій девайс з «хмари». Модель відмінно комунікує за допомогою платформ Google Assistant і Amazon Alexa.

Панорамна зйомка

Панорамне охоплення стало відмінним способом показати якомога більшу площу. Так в кадрі опиняється вся кімната, якщо правильно вибрати початкове положення камери. Два мотори переміщують девайс, кожен по своїй осі: повний поворот по горизонталі на 360° і на 108° по вертикалі. Алгоритми штучного інтелекту зафіксують рух, а за допомогою голосового зв'язку ви зможете злякати небажаного гостя.

Нічне бачення

Спостереження за житлом, поки всі сплять, невпинно здійснюється камерою Mi 360° Home Security. Вона має інноваційне обладнання, здатне за допомогою інфрачервоного світла давати чітке контрастне зображення з відмінно помітними деталями. Світлодіоди 940 нм ефективні у виконанні даного завдання, за рахунок чого ви можете бути спокійні – моніторинг буде продуктивним.

Мобільний додаток

Використовуючи мобільний додаток, користувач отримує доступ до повного функціоналу, який закладений розробниками в пристрій. Використовуйте хмарне сховище і галерею записів для вилучення потрібного матеріалу. Керуйте розташуванням камери віддалено. Спілкуйтеся з родичами за допомогою вбудованої системи двостороннього зв'язку. Шифрування забезпечує конфіденційність ваших даних.

Установка в 2 позиціях

Пристрій спостереження Mi 360° Home Security Camera може бути встановлено як в звичайному положенні, так і «догори ногами». При такому форматі зручно фіксувати камеру на стелі, щоб вона охоплювала весь простір кімнати. При перевороті функціональність гаджету не порушується, за рахунок чого він продовжує повноцінно працювати.

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера відеонагляду Xiaomi
Камера відеонагляду Xiaomi
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових