з 09:00 до 21:00
Камера відеонагляду IMILAB CMSXJ31A White
Камера відеонагляду IMILAB CMSXJ31A White
3 599
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB CMSXJ31A WHITE 0
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB CMSXJ31A WHITE 1
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB CMSXJ31A WHITE 2
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB CMSXJ31A WHITE 3

Камера відеонагляду IMILAB CMSXJ31A White

Код: 582118
В наявності
3 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ситуація під контролем

Зробіть свій будинок ще безпечніше, використовуючи вуличну бездротову камеру відеоспостереження IMILAB EC4. Підтримуючи роздільну здатність 2,5 K і нічну зйомку в кольорі, вона буде фіксувати те, що відбувається зовні вашого житла і при потребі повідомляти про рухи в заданій зоні спостереження. Пристроєм можна керувати віддалено через фірмовий додаток, а також інтегрувати в системи Amazon Alexa і Google Assistant.

Особливість:

  • Зйомка відео з роздільною здатністю 2,5 K і кут огляду 150°
  • Повнокольорове нічне бачення та світлодіодне освітлення
  • Чутливий мікрофон для запису звуку
  • Вбудований динамік і функція сирени
  • Можливість запису на карту Micro-SD об'ємом до 64 Гб
  • Синхронізація з Amazon Alexa і Google Assistant
  • До 100 днів роботи від вбудованого акумулятора
  • Підтримка живлення від сонячних батарей

Якісна картинка

Для систем відеоспостереження особливо важлива висока якість записів, адже в разі непередбачених ситуацій саме вони допоможуть розпізнати, хто знаходився в зоні видимості. Тому камера отримала 4-мегапіксельний сенсор, що підтримує запис відео в роздільній здатності 2,5 К – 2560х1440 пікселів. При цьому кут огляду 150° дає можливість захопити в кадр досить велику ділянку двору.

Динамік і мікрофон

Ця модель оснащена чутливим мікрофоном, а тому ви будете не тільки бачити ситуацію в зоні спостереження, але і відмінно чути звуки навколо. Крім того, передбачений і вбудований динамік, що дозволяє використовувати камеру для двостороннього аудіозв'язку. Наприклад, ви зможете віддалено поговорити з візитером, що знаходяться біля вхідних дверей.

Пильний спостерігач

Компактний пристрій готовий оберігати Ваш спокій в режимі 24/7, відправляючи на смартфон оповіщення і короткі ролики із записом підозрілих ситуацій. Камера підтримує кілька режимів спостереження, серед яких відстеження всіх рухів і запис об'єктів, що затрималися в полі зору протягом певного часу. До того ж, можна вказати будь-яку зручну зону детекції в кадрі, щоб активності моніторилися тільки в ній.

Просте управління

Для взаємодії з системою відеоспостереження розроблено мобільний додаток Imilab Home. У його інтерфейсі доступна настройка роздільної здатності зйомки, розпізнавання рухів і інших параметрів камери. Також ви зможете переглядати повідомлення про події, архів відзнятих матеріалів, інструкції, перевіряти оновлення і ділитися пристроєм з іншими користувачами.

Ніяких проводів

Камера зв'язується по бездротовому протоколу Wi-Fi 802.11 b/g / n з комплектним хабом IMILAB Smart Hub, розміщеним в будинку. А живиться вона від вбудованого акумулятора, що забезпечує до 100 днів* автономної роботи. Завдяки цьому вам не доведеться штробити стіни і прокладати кабелі по фасаду. Пристрій можна сн...мати і заряджати від мережі або додатково придбати сонячну панель IMILAB EC4 Solar Panel для підживлення від денного світла.

Захищена конструкція

Оскільки IMILAB EC4 розрахована на установку зовні приміщення, вона витримує температуру від -20℃ до + 50℃ і відповідає стандарту IP66. Останній означає, що пристрій не виведе з ладу навіть проливний дощ. Карта пам'яті для зберігання відеозаписів встановлюється в концентратор IMILAB Smart Hub, а тому доступ до них зберігається навіть при розрядці або пошкодженні самої камеры.

Характеристики
Основні
Тип
IP камера відеоспостереження
Виконання
поворотна
Роздільна здатність
2560 x 1440
Захист
IP67
Підключення
Wi-Fi, 10/100 Base-TX Ethernet (RJ-45)
Оснащення
Micro-SD до 64 ГБ, мікрофон, іч підсвічування
Кількість мегапікселів
4 мп
Фізичні параметри
Розмір
82 x 86.8 x 50 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера відеонагляду IMILAB CMSXJ31A White
Камера відеонагляду IMILAB CMSXJ31A White
3 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових