з 09:00 до 21:00
Камера відеонагляду Dahua Technology DH-HAC-HDW1200TLP-A
Камера відеонагляду Dahua Technology DH-HAC-HDW1200TLP-A
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ DAHUA TECHNOLOGY DH-HAC-HDW1200TLP-A 0
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ DAHUA TECHNOLOGY DH-HAC-HDW1200TLP-A 1

Камера відеонагляду Dahua Technology DH-HAC-HDW1200TLP-A

Код: 355447
Закінчився
Продано
Опис

Характерною рисою серії Lite є компактна конструкція і висока якість зображення за доступною ціною. Доступні різні вибори об'єктивів, як із варіофокальним фокусом, так і з фіксованим. Камери підтримують керування через OSD меню, легко перемикаються в режими CVI/CVBS/AHD/TVI. Проста модернізація аналогової системи до роздільної здатності Full HD /HD720р на наявній кабельній інфраструктурі. Структурна гнучкість і найкраще співвідношення ціна/якість роблять серію Lite ідеальним вибором для SMB-рішень

Функції:
Broadcast-quality Audio
У системах відеоспостереження аудіоінформація використовується як додаткове свідчення. Камера HDCVI підтримує передавання аудіосигналу через коаксіальний кабель. Крім того, використання унікальної технології оброблення та передавання звуку, усунення шумів гарантує якість і ефективність аудіоінформації, що збирається.

4 сигнали по 1 коаксіальному кабелю
Технологія HDCVI підтримує одночасне передавання 4 типів сигналу: відео, аудіо, керування й живлення через коаксіальний кабель. Двосмугове передавання даних дає камері HDCVI взаємодіяти з XVR передаючи інформацію про події або керування. Також камера підтримує технологію PoC, передавання живлення через коаксіальний кабель.

Передавання на довгі відстані
Технологія HDCVI гарантує передавання в режимі реального часу на великій відстані без жодних втрат. Камера підтримує до 800 м (1080p), 1200 м (720p) передавання через коаксіальний кабель, і 300 м (1080p), 450 м (720p) через UTP кабель.
* Результати підтверджені випробуванням у режимі реального часу в лабораторії Dahua.

Простота використання
Технологія HDCVI успадкувала особливість простоти встановлення від традиційної аналогової системи відеоспостереження, що робить її найкращою під час вибору систем відеоспостереження. Система HDCVI може забезпечити плавний перехід традиційної аналогової системи без заміни наявних кабелів. Підхід plug&play дає змогу без клопоту сконфігурувати мережі відеоспостереження.

Smart ІЧ
У камері встановлена мікрокристалічна світлодіодна підсвітка для кращої продуктивності в малоосвітлених умовах. Технологія Smart ІЧ забезпечує рівномірну яскравість чорно-білого зображення за низької освітленості. Особливістю такої підсвітки є регулювання інтенсивності інфрачервоних світлодіодів камери для компенсації відстані до об'єкта, запобігає засвіченню об'єкта.

Мультиформати
Камера підтримує декілька сучасних форматів відео: HDCVI, CVBS, AHD, TVI. Чотири формати можуть перемикатися через екранне меню або за допомогою UTC контролера PFM820. Ця особливість робить камеру сумісною з реєстраторами інших виробників.

Багатомовне OSD меню
Екранне меню призначене для налаштування зображення і функцій у камері. Екранне меню включає конфігурації, як-от: режим підсвітки, баланс білого, маска конфіденційності, детектор руху. Камера підтримує такі мови для OSD меню: російська, англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, японська, корейська і польська.

Захист
Камера захищена від попадання води та пилу, рейтинг захисту IP67, що робить її придатною для внутрішнього або зовнішнього встановлення. Камера призначена для роботи за температури довкілля в діапазоні від -40 °C до + 60 °C. Камера підтримує захист від вхідної напруги ±30%, пасує для роботи в нестабільних умовах живлення. Має захист від блискавки в 4KV.

Особливості:

  • 1/2.7" — 2 Мп CMOS
  • Перемикання у формати HDCVI, CVBS, AHD, TVI
  • Фокусна відстань: 2.8 мм
  • ІЧ-підсвітка 30 метрів, Smart IR
  • Вбудований мікрофон
  • IP67, DC 12 В
Характеристики
Основні
Тип
HD-CVI камера відеоспостереження
Сенсор
CMOS, 1/2.7" CMOS
Виконання
неповоротна
Роздільна здатність
1920 x 1080
Захист
IP67
Підключення
BNC
Мінімальна освітленість, lux
0.02
Оснащення
мікрофон, іч підсвічування (до 30 м)
Кількість мегапікселів
2 мп
Експлуатація
Фокусна відстань
2.8 мм
Кут огляду по горизонталі
103°, 59°
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера відеонагляду Dahua Technology DH-HAC-HDW1200TLP-A
Камера відеонагляду Dahua Technology DH-HAC-HDW1200TLP-A
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових