з 09:00 до 21:00
Дата-кабель SkyDolphin S61TB 2m USB(тато) - USB Type C(тато) Black
Дата-кабель SkyDolphin S61TB 2m USB(тато) - USB Type C(тато) Black
ДАТА-КАБЕЛЬ SKYDOLPHIN S61TB 2M USB(ТАТО) - USB TYPE C(ТАТО) BLACK 0
ДАТА-КАБЕЛЬ SKYDOLPHIN S61TB 2M USB(ТАТО) - USB TYPE C(ТАТО) BLACK 1

Дата-кабель SkyDolphin S61TB 2m USB(тато) - USB Type C(тато) Black

Код: 349443
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

Кабель SkyDolphin S61TB Type-C 2.4A 2m

Кабель SkyDolphin S61TB Type-C є незамінним рішенням для перенесення інформації або підзарядки планшетів, смартфонів та інших мобільних пристроїв від ПК або через блок живлення. Він забезпечує швидкий обмін різними даними між мобільним пристроєм і ПК. Кабель синхронізації оснащений роз'ємом Type-C, що робить його сумісним з усіма мобільними пристроями, що оснащені цим типом гнізда. Довжина кабелю становить 2 м. Матеріал самого дроту складається з термопласту, що забезпечує гарну гнучкість.

Кабель практично незамінний для зарядки акумулятора

Шнур SkyDolphin S61TB USB to Type-C 2м відноситься до категорії шнури зарядні, синхро-зарядні. Він чудово підходить для планшетів, для телефонів, якщо треба синхронізувати ваш гаджет і комп'ютер або ноутбук. Але це не означає, що у вас не вийде підключити USB-кабель до інших пристроїв, за наявності відповідних роз'ємів із цим не виникне складнощів.

Вид портів

Від конструкції роз'єму залежить сумісність шнура з різною технікою, тому цей параметр слід врахувати у процесі вибору аксесуара. Провід SkyDolphin S61TB USB to Type-C 2м оснащений штекерами Type C, USB - Type C.

USB Type-C

USB Type-C – конектор, в якому контакти розташовані дзеркально, тому підключити його не тією стороною неможливо. І це не єдина його перевага. Type-C провід забезпечує передачу даних на швидкості до 10 Гб/с, і витримує токи великої потужності. Якісні кабелі цього типу можна застосовувати для зарядки не тільки портативних пристроїв, але і лептопів, якщо у них передбачена підтримка швидкої зарядки Power Delivery (PD). Тому не дивно, що Type-C поступово замінює коннектор Micro-USB.

Характеристики конструкції

Крім роз'єму, з особливостей конструкції відзначимо, що виріб відноситься до категорії кабелі . Довжина шнура — 2 м., тому техніку можна зручно розмістити під час синхронізації. Колір аксесуара чорний.

Характеристики
Основні
Вид
дата-кабель
Призначення
для живлення
Роз'єми
Роз'єм 1
USB Type-A
Роз'єм 2
USB Type-C
Конектори
M/M (вилка-вилка)
Вихідні параметри
Підтримка USB
2.0
Фізичні параметри
Довжина
2 м
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Дата-кабель SkyDolphin S61TB 2m USB(тато) - USB Type C(тато) Black
Дата-кабель SkyDolphin S61TB 2m USB(тато) - USB Type C(тато) Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових