з 09:00 до 21:00
Калькулятор Canon AS-1200 Black
Калькулятор Canon AS-1200 Black

Калькулятор Canon AS-1200 Black

Код: 372342
Закінчився
Продано
Опис

Калькулятор Canon AS-1200 (4599B001AA) з плавними лініями підійде для офісних приміщень. Також є подвійне джерело живлення, похилий дисплей і стильний темно-сірий корпус. Завдяки округлому дизайну 12-значний калькулятор має великий похилий ЖК-дисплей, що дозволяє легко розрізняти знаки з першого погляду в будь-яких умовах освітленості. Зручна зрозуміла клавіатура і великі кольорові кнопки забезпечують простий і безпомилковий ввід знаків.

Продуманий, елегантний стиль. Компактний і легкий калькулятор темно-сірого кольору виглядає елегантно і професійно. Він буде чудово виглядати на робочому столі або на полиці. Екологічний дизайн. Ця модель не тільки володіє ергономічним дизайном, але і чинить менший вплив на навколишнє середовище, що важливо для будь-якої організації і будь-якої людини в наші дні. Ряд пластикових деталей в дизайні виготовлений з перероблених матеріалів Canon.

Енергозберігаючі функції. Незалежно від освітленості, калькулятор, який працює від сонячного елемента та батарейки, ніколи не підведе вас. Функція автоматичного відключення живлення вимикає калькулятор через 7 хвилин, якщо його не використовують, що дозволяє економити енергію. Корисні функції. Спростіть обчислення і заощаджуйте час завдяки зручному ползунковому перемикачу для десяткової крапки і округлення. Також є функції розрахунку націнки (MU), зміни знака (RV) та підсумкової суми (GT).


Характеристики
Колір корпусу
Розміри
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Калькулятор Canon AS-1200 Black
Калькулятор Canon AS-1200 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових