з 09:00 до 21:00
Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White
Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB SMART CAMERA A1 CMSXJ19E WHITE 0
КАМЕРА ВІДЕОНАГЛЯДУ IMILAB SMART CAMERA A1 CMSXJ19E WHITE 1
Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White 2

Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White

Код: 313957
Закінчився
Продано
Опис

Бездоганна якість

Сучасна камера IMILAB A1 Home Security Camera (CMSXJ19E) подбає, щоб потрібне місце завжди знаходилося під контролем. Завдяки роздільній здатності 2304x1296 ви зможете насолодитися деталізованої картинкою, на якій видно навіть найдрібніші деталі. При цьому камера здатна якісно знімати як днем, так і вночі, що робить її ідеальним варіантом для цілодобового використання.

Контроль рухів

Розробники обладнали камеру спеціальним датчиком, який виявляє рух в кадрі, включає запис відео, а також відправляє оповіщення на смартфон власника. Разом з тим камера вміє фільтрувати зміну в освітленні, рух комах та інші помилкові тривоги, роблячи максимально точні спостереження.

Будьте завжди на зв'язку

Тепер ви зможете спілкуватися з рідними та колегами з будь-якої точки світу. Для цього камера обладнана зручною функцією голосового спілкування з ефективними алгоритмами шумозаглушення. Вона синхронізується з будь-яким пристроєм на базі Android і iOS за допомогою Wi-Fi з'єднання.

Широкий огляд

Завдяки особливій підвісці модуль камери здатний повертатися на 360 градусів, при цьому кут огляду по вертикалі дорівнює 100 градусам. Це дозволить фіксувати все, що відбувається в обраному місці. Положення камери можна налаштовувати легким рухом руки в мобільному додатку Mi Home.

Відмінні експлуатаційні якості

IMILAB A1 Home Security Camera (CMSXJ19E) відрізняється лаконічним дизайном, який відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати. Завдяки неймовірно компактним розмірам модель практично не займе місця і не буде викликати дискомфорту. Крім того, вона має міцний пластиковий корпус і здатна впевнено працювати в температурному діапазоні від -10° до + 50 °С.

Зручний контроль дитини

Камера здатна автоматично розпізнавати плач дитини, що значно полегшить життя молодим батькам. Вона автоматично записує відео і відправляє його на смартфон, щоб батьки змогли побачити, що робить їх малюк.

Характеристики
Основні
Тип
IP камера відеоспостереження
Вид
спрямована
Виконання
поворотна
Роздільна здатність
2304 x 1296
Захист
без захисту
Підключення
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Розширення відео/кадрів в секунду
2304 x 1296 - 20 к/с
Оснащення
іч підсвічування
Кількість мегапікселів
3 мп
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White
Камера відеонагляду IMILAB Smart Camera A1 CMSXJ19E White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових