з 09:00 до 21:00
Карта відеозахвату Elgato Cam Link 4K
Карта відеозахвату Elgato Cam Link 4K
КАРТА ВІДЕОЗАХВАТУ ELGATO CAM LINK 4K 0
КАРТА ВІДЕОЗАХВАТУ ELGATO CAM LINK 4K 1
КАРТА ВІДЕОЗАХВАТУ ELGATO CAM LINK 4K 2
КАРТА ВІДЕОЗАХВАТУ ELGATO CAM LINK 4K 3
КАРТА ВІДЕОЗАХВАТУ ELGATO CAM LINK 4K 4

Карта відеозахвату Elgato Cam Link 4K

Код: 367685
Закінчився
Продано
Опис

Бажаєте перейти на абсолютно новий рівень стрімінг? Elgato Cam Link 4K – пристрій відеозахоплення, яке перетворить ваш відео-, екшн-камеру або дзеркальний фотоапарат в професійну веб-камеру і навіть більше. Невеликий девайс здатний передавати відео в дозволі 4К на настільні комп'ютери і ноутбуки.

Особливості:

  • Дозвіл 4K при 30 FPS або 1080р при 60 FPS
  • Захоплення відеопотоку по інтерфейсу HDMI
  • Сумісність із комп'ютерами з USB 3.0. і вище
  • Ультракомпактний корпус
  • Вага – 20 грам

    Краще, ніж веб-камера Хочете створювати яскраві і привабливі відео? Просто підключіть до Cam Link 4K відео-, екшн-камеру або дзеркальний фотоапарат - і здивуйте своїх передплатників чудовою картинкою. Ви зможете отримати неймовірний рівень деталізації і плавності, який недоступний більшості представлених на ринку веб-камер.

    Вражаючі показники
     
    Розробники Cam Link 4K подбали про те, щоб задовольнити вимоги навіть найдосвідченіших користувачів. Пристрій відеозахоплення підтримує трансляцію в дозволі 4K при 30 кадрах в секунду (FPS). Знизивши ж дозвіл до 1080р можна досягти частоти 60 кадрів в секунду (FPS). Це абсолютно новий рівень реалізму для ваших трансляцій.

    Не тільки для стрімінгВикористовуйте пристрій відеозахоплення не тільки для стримов, але і для зйомки матеріалу з метою подальшої обробки і постінга. Це дозволить не турбуватися про заповнення карти пам'яті, адже файли будуть зберігатися на жорсткому диску комп'ютера. До того ж вам не доведеться витрачати зайвий час на копіювання інформації з пристрою на ПК.

    Ультракомпактне рішенняВнутрішні компоненти Cam Link 4K розміщені максимально ефективно. В результаті пристрій відеозахоплення може похвалитися компактними габаритами – 81х12х31 мм і невеликою вагою, що становить всього 20 грамів. Завдяки цьому корисний девайс можна завжди брати з собою. Він не займе багато місця в рюкзаку, сумці для ноутбука або кишені.

    Простота підключенняПідключення пристрою відеозахоплення займе лічені секунди. Девайс підключається до сумісного відео-, екшн-камери або дзеркального фотоапарата за допомогою кабелю HDMI. Далі необхідно з'єднати Cam Link 4K з настільним комп'ютером або ноутбуком через роз'єм USB 3.0. і вище. Виробником заявлена підтримка Windows 10 і MacOS 10.12.
Характеристики
Тип
FM-тюнер
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Карта відеозахвату Elgato Cam Link 4K
Карта відеозахвату Elgato Cam Link 4K
star
Дякуємо за реєстрацію!
тепер ви можете

Купувати легко та швидко

Відстежувати статус своїх замовлень

Бачити розмір персональної знижки

Мати доступ до спеціальних цін

Першим дізнаватися про акції

Забули пароль?

Для відновлення паролю вкажіть e-mail, або телефон, що ви вказали при реєстрації

smileEmail
Лист надіслано

Дотримуйтесь інструкцій, які було надіслано на вашу пошту

Лист не прийшов?

10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових