10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Килимок для мишки Defender Sticker (50405)
Килимок для мишки Defender Sticker (50405)

Килимок для мишки Defender Sticker (50405)

Код: 146186
Закінчився
Продано
Опис

Defender Sticker pad (50405)

Cпеціальна робоча поверхня, необхідна для роботи комп'ютерної миші. Сьогодні багато користувачів оптичних мишок вважають килимки непотрібним аксесуаром. Вони управляють мишею на столі або на інших непристосованих покриттях. Однак від якості поверхні багато в чому залежить точність роботи миші. Дана поверхня забезпечує точне позиціонування курсору, м'якість ходу, легкість рухів. Зрештою це створює зручність і приносить задоволення від роботи.

Ваш особистий стиль

Цей килимок для миші - не просто аксесуар, це вираз вашого стилю. Зелений колір з веселим малюнком надає йому індивідуальність і виразність. Додайте стилю власному робочому простору.

Високоякісний матеріал

Ми використовуємо тільки найкращі матеріали. Килимок виготовлений із поліуретану, що надає йому м'якість та зносостійкість. Ви будете вражені комфортом, який він надає вашій руці.

Тонкий та зручний

З розмірами 220 х 180 мм і товщиною всього 4 мм, цей килимок - ідеальний компаньйон для мобільного способу життя. Ви можете взяти його з собою в подорож або на роботу, завжди мати під рукою.

Сумісність з різними типами мишей

Ми розробили цей килимок з урахуванням вашого комфорту. Він сумісний як з оптичними, так і з лазерними мишами, що робить його ідеальним вибором незалежно від вашої техніки.

Зробіть ваш робочий простір комфортним

З допомогою цього килимка ви можете зробити ваш робочий простір більш виразним та комфортним. Він додасть стилю вашому столу та надасть вам можливість виражати свою індивідуальність.

Характеристики
Основні
Колір
зелений, малюнок
Поверхня
Матеріал
поліуретан
Конструкція
одностороння
Фізичні параметри
Розміри
220 х 180 мм
Товщина
4 мм
Додаткові властивості
Особливості
сумісність з оптичною мишею, сумісність з лазерною мишею
Умови товару
Стан товару
Килимок для мишки Defender Sticker (50405)
Килимок для мишки Defender Sticker (50405)