з 09:00 до 21:00
Клавіатура Logitech G815 Black (920-008991) Lightpeed RGB Mechanical GL Tactile USB ігрова
Клавіатура Logitech G815 Black (920-008991) Lightpeed RGB Mechanical GL Tactile USB ігрова
КЛАВІАТУРА LOGITECH G815 BLACK (920-008991) LIGHTPEED RGB MECHANICAL GL TACTILE USB ІГРОВА 0
КЛАВІАТУРА LOGITECH G815 BLACK (920-008991) LIGHTPEED RGB MECHANICAL GL TACTILE USB ІГРОВА 1
КЛАВІАТУРА LOGITECH G815 BLACK (920-008991) LIGHTPEED RGB MECHANICAL GL TACTILE USB ІГРОВА 2

Клавіатура Logitech G815 Black (920-008991) Lightpeed RGB Mechanical GL Tactile USB ігрова

Код: 178257
Закінчився
Продано
Опис

НЕЙМОВІРНО ТОНКИЙ КОРПУС 

Клавіатура G815 – це справжній витвір конструкторського і дизайнерського мистецтва. Вона відрізняється неймовірно тонким корпусом, не уступаючи по функціональності і технічним характеристикам традиційним аналогам. Таким чином, це міцне і зручне пристрій, оптимізоване для тривалих ігрових сеансів, можна, без перебільшення, віднести до нового покоління механічних ігрових клавіатур. 

НОВИЙ ВИМІР ЯКОСТІ 

Ця досконало ультратонких клавіатура втілила в собі новітні ігрові технології. Вона оснащена спеціальними G-клавішами і системою RGB-підсвічуванням за технологією LIGHTSYNC, а всі параметри її роботи можна налаштувати. Щоб задовольнити пропозиції найвимогливіших гравців, розробник оснастили її плоскими механічними перемикачами GL, доступними в декількох різновидах: з лінійним ходом, з тактильним відгуком або видають клацання при спрацьовуванні. Ознайомтеся з клавіатурою G815 и відкрийте для себе новий вимір якості гри. 

НОВІТНІ ПЛОСКІ МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ 

Незважаючи на вдвічі меншу висоту, нові перемикачі працюють так само точно, швидко й ефективно, як і попередні. Плоскі механічні перемикачі GL ретельно перевіряються на відповідність високим вимогам до терміну служби, а також швидкості і точності спрацьовування. Перемикачі доступні в трьох виконаннях:

  1. GL Clicky видають чітке клацання і забезпечують добре відчутний тактильний відгук; 
  2. GL Tactile відрізняються м'яким тактильним відгуком; 
  3. GL Linear відповідають за плавне натискання клавіші.

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC 

Підсвічування клавіатури G815 можна налаштувати, присвоївши кожній клавіші один з приблизно 16,8 млн відтінків. Крім користувальницьких анімаційних ефектів для клавіатури можна використовувати також безліч ефектів з попередньо заданими параметрами. Завдяки технології LIGHTSYNC підсвічування реагує на звуки, зміну зображення на екрані, а також певні дії в іграх. Все це забезпечує ефект повного занурення у віртуальну реальність, якого неможливо досягти при використанні звичайної RGB-підсвічування. Підсвічування клавіатури можна синхронізувати з підсвічуванням інших пристроїв і налаштувати так, щоб вона максимально відповідала стилю і динаміці гри. 

ФАНТАСТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ 

Елегантна зовні і досконала в технічному відношенні клавіатура G815 забезпечує повне управління всіма функціями за допомогою програмованих G-клавіш і профілів налаштувань, які містить вбудована пам'ять пристрою. За допомогою моделі G815 можна управляти всіма функціями ПК. 

ПЕРЕХІДНИЙ USB-ПОРТ 

Завдяки перехідному порту за допомогою клавіатури можна швидко і зручно підключати, а також заряджати інші пристрої. Максимальна пропускна здатність і швидкість передачі даних при роботі з USB-портом, який розташований на задній частині клавіатури, досягається при використанні додаткового спеціального USB-кабелю. Порт дозволяє заряджати і підключати самі різні пристрої, зокрема миші, не відволікаючись від гри. 

СПЕЦІАЛЬНІ ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯ МУЛЬТИМЕДИА 

Всі елементи управління мультимедіа знаходяться під рукою. Спеціальні елементи управління мультимедіа дозволяють миттєво відключати звук, регулювати гучність, запускати і зупиняти відтворення аудіо- і відеоматеріалів, а також переходити від одного запису до іншого. 

ПЗ LOGITECH G HUB 

ПЗ Logitech G HUB забезпечує користувачеві небачені раніше можливості управління грою і обладнанням. З його допомогою можна налаштовувати підсвічування, створювати макроси і багато іншого. Воно дає можливість гравцеві точно регулювати параметри роботи обладнання відповідно до особливостей конкретних ігор, підключатися до сторонніх додатків, таким як Discord і OBS, а також завантажувати і поширювати власні ігрові профілі в співтоваристві Logitech G.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Тип підключення
бездротовий
Керування
Тип клавіатури
механічний
Форм-фактор
повнорозмірна
Кількість додаткових клавіш
5
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
475 x 150 x 22 мм
Додатково
Властивості клавіатури
USB роз'єм, цифровий блок
Підсвітка клавіш
з підсвічуванням
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура Logitech G815 Black (920-008991) Lightpeed RGB Mechanical GL Tactile USB ігрова
Клавіатура Logitech G815 Black (920-008991) Lightpeed RGB Mechanical GL Tactile USB ігрова
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових