з 09:00 до 21:00
Клавіатура Hator Rockfall EVO HTK-610 Black (USB Optical USB ігрова + підсвітка)
Клавіатура Hator Rockfall EVO HTK-610 Black (USB Optical USB ігрова + підсвітка)
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 0
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 1
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 2
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 3
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 4
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 5
КЛАВІАТУРА HATOR ROCKFALL EVO HTK-610 BLACK (USB OPTICAL USB ІГРОВА + ПІДСВІТКА) 6

Клавіатура Hator Rockfall EVO HTK-610 Black (USB Optical USB ігрова + підсвітка)

Код: 199705
Закінчився
Продано
Опис

Класика та інновації

Чи можна об'єднати в одній оболонці всі переваги клавіатур? Якщо це Hator Rockfall EVO Optical – легко! Вона зроблена в класичному форм-факторі, звичному рукам, за рахунок чого досягається гранично висока ергономіка кожного руху, а сполучуваність з інтер'єром стає стовідсотковою. Інноваційний підхід із застосуванням оптичних перемикачів дозволив надати процесу взаємодії динаміки, що позитивно позначається як на наборі тексту, так і на іграх. Підсвічування додає яскравих фарб до образу.

Оптичні перемикачі

Модель використовує перемикачі KAILH OPTICAL BLACK. Вони відомі тим, що дають високу швидкість спрацьовування, за рахунок чого реакція гравця стає миттєвою. Всього 0.2 мс знадобиться, щоб відобразити кожну вашу дію. При цьому ресурс техніки становить 80 млн натиснень, чого вистачить на тривалу безпроблемну експлуатацію.

«Рідна» пам'ять клавіатури

Для любителів додаткового функціоналу передбачена можливість використання вбудованої пам'яті. У клавіатурі вона відповідає за програмування команд при натисканні окремих клавіш або їх комбінацій, які суттєво спрощують процес взаємодії з ПК. При цьому ви можете налаштувати макроси, які всього одним натисненням запускають цілий ланцюжок реакцій, складний для пальців. Тепер ви будете головним гравцем на арені.

Миттєве спрацьовування

Більше не буде вповільнень при виконанні тих чи інших команд з великою кількістю одночасно натиснутих клавіш. Тільки виняткова реакція з фіксацією кожної клавіші за рахунок частоти опитування 1000 Гц у поєднанні з функцією N-KEY ROLLOVER. Максимальна швидкість і точність.

Металевий корпус

Щоб конструкція клавіатури Hator Rockfall EVO Optical могла з легкістю перенести найбільші навантаження, що в ігровій сфері не рідкість при веденні запеклого бою, виробник зробив її каркас із застосуванням міцної металевої пластини. Також важливий внесок робить посилена друкована плата, що дозволяє клавішам міцно стояти на своєму місці і бути чутливими до натискань.

Стильне RGB-підсвічування

Вбудований модуль, що генерує підсвічування, дає можливість зробити вашу клавіатуру стильною і більш зручною. Виділивши спеціальні блоки світлом, ви зможете домогтися більшої результативності в процесі гри, контролюючи натискання лише периферійним зором. Гра в темряві буде гранично комфортною при обраній вами інтенсивності освітлення, світловій схемі і кольорі з палітри 16.8 млн відтінків.

Стійкість на столі

Гарантована стійкість на площині забезпечується за допомогою гумових вставок, розташованих по периметру корпусу з нижньої сторони. При цьому ви можете скористатися зручними регульованими ніжками, які мають трьохпозиційну конструкцію, що дозволяє налаштувати комфортний кут нахилу для Hator Rockfall EVO Optical.

Додаткові кейкапи

Щоб виділити найбільш важливі клавіші, використовуйте додаткові ковпачки для клавіатури, іменовані кейкапамі. За рахунок іншого кольору вони здатні урізноманітнити зовнішній вигляд пристрою, а також створити фізичний захист для самих активно використовуваних клавіш.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс
USB
Живлення
через інтерфейсний роз'єм
Комплектація
клавіатура
Керування
Тип клавіатури
оптико-механічні
Форм-фактор
повнорозмірна
Фізичні параметри
Колір
чорний
Розмір
439 x 133 x 35 мм
Додатково
Властивості клавіатури
цифровий блок
Колір підсвічування
RGB
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Клавіатура Hator Rockfall EVO HTK-610 Black (USB Optical USB ігрова + підсвітка)
Клавіатура Hator Rockfall EVO HTK-610 Black (USB Optical USB ігрова + підсвітка)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових