10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Клавіатура Logitech Keys-To-Go (920-010123) Blue (ENG/RU)
Клавіатура Logitech Keys-To-Go (920-010123) Blue (ENG/RU)
КЛАВІАТУРА LOGITECH KEYS-TO-GO (920-010123) BLUE (ENG/RU) 0
КЛАВІАТУРА LOGITECH KEYS-TO-GO (920-010123) BLUE (ENG/RU) 1
КЛАВІАТУРА LOGITECH KEYS-TO-GO (920-010123) BLUE (ENG/RU) 2
КЛАВІАТУРА LOGITECH KEYS-TO-GO (920-010123) BLUE (ENG/RU) 3
КЛАВІАТУРА LOGITECH KEYS-TO-GO (920-010123) BLUE (ENG/RU) 4

Клавіатура Logitech Keys-To-Go (920-010123) Blue (ENG/RU)

Код: 732560
Закінчився
Продано
Опис

Keys-To-Go
Надлегка ультрапортативна клавіатура для iPhone, iPad і Apple TV з підтримкою Bluetooth.

Друкуйте з комфортом
Вводьте текст де завгодно й коли завгодно на пристроях iPhone, iPad і Apple TV. Надкомпактна та дуже легка клавіатура Keys-To-Go майже не займає місця, а коли вам знадобиться швидко відповісти на робоче повідомлення, зробити нотатки на занятті та виконати безліч інших завдань, вона буде якнайдоречнішою. Забудьте про незручності, пов'язані з екранним введенням тексту — тепер вам до снаги будь-які завдання!

Вперед! Сумісність майже з будь-яким екраном
Клавіатура KEYS-TO-GO легко під'єднується до iPhone, iPad, Apple TV та інших пристроїв. Її під'єднання через Bluetooth потребує всього кілька секунд і не впливає на процес надсилання повідомлень на телефоні. Ви також можете швидко перетворити свій планшет у ноутбук і набирати текст, перебуваючи в дорозі. Крім того, ця клавіатура дає змогу використовувати всі можливості мультимедійного центру, не покидаючи затишного крісла.

Вперед! Мінімалізм і масштабність
Ультрамобільну клавіатуру KEYS-TO-GO завтовшки всього 6.3 мм і завдовжки 24.2 см зручно брати із собою всюди. Коли знадобиться, просто витягніть її й починайте вводити текст у шаленому ритмі.

Вперед! Елегантно й модно, без зайвих зусиль
Бездротова мобільна клавіатура KEYS-TO-GO — це поєднання витонченості та функціональності в одному пристрої. Вона ідеальна для вашого стилю й способу життя, хоч куди вирушите — наприклад, на пляж або в кафе. 

Вперед! Введення тексту майже в повній тиші
Клавіатура KEYS-TO-GO має вигляд звичайної, але вирізняється нестандартним звуковим і тактильним відгуком. На відміну від інших подібних пристроїв, вона майже не видає шуму під час роботи. Відкрийте для себе беззвучне введення. Байдуже, що ви робите — вводите текст, створюєте нотатки, надсилаєте повідомлення чи коментуєте відео з грозою на телефоні або планшеті, — ви не потурбуєте оточення.

Вперед! Знайоме відчуття комфорту
Складаєте ви звіт чи готуєтеся до віддаленого заняття, занотовуючи, — конструкція клавіатури KEYS-TO-GO забезпечує абсолютний комфорт під час роботи. Чудовий тактильний відгук і миттєве повернення клавіш у початкове положення з кожним натисненням поєднуються з неймовірно швидким і точним спрацьовуванням. Крім того, завдяки повному набору функціональних клавіш і клавіш швидкого доступу можна виконувати певні дії в ОС iOS.

Повний набір клавіш швидкого доступу
Забудьте про тривалий пошук стандартних функцій в екранних меню: клавіатура KEYS-TO-GO обладнана повним набором клавіш швидкого доступу для роботи з iOS. Вони дають змогу регулювати яскравість екрана та гучність, керувати відтворенням мультимедіа, а також користуватися іншими потрібними функціями буквально одним дотиком.

Вперед! Безперебійна робота на тривалий строк
Нарешті ви зможете записати виниклу ідею й відповісти на електронний лист, не відкладаючи це до кращих часів. Завдяки винятковій надійності та мініатюрному розміру клавіатура KEYS-TO-GO може працювати до 3 місяців. без підзаряджання батареї. Індикатор рівня заряду батареї повідомить про потребу зарядити пристрій, а спеціальний USB-кабель (входить до комплекту) зробить заряджання надзвичайно легким.

Вперед! Захист від пролитої рідини й зовнішніх впливів
Клавіатура KEYS-TO-GO має приємне на дотик зносостійке покриття. Водонепроникний матеріал надійно захищає пристрій від бризок, застрягання дрібних частинок і бруду. Сміливо носіть клавіатуру із собою завжди та скрізь, не боячись ударити її об щось або подряпати. Просто протріть поверхню для усунення забруднень.

Вперед! Без зайвого навантаження на пальці
Відповіді на деякі повідомлення можуть перевищувати стандартні 140 символів. Саме час оцінити переваги використання переносної бездротової клавіатури. Завдяки сумісності зі зручною знімною підставкою для iPhone (або будь-якого іншого телефона) клавіатуру KEYS-TO-GO можна легко встановити у вертикальне положення для читання. Вам більше не доведеться працювати, сидячи над телефоном у незручній позі.

Характеристики
Основні
Призначення
для настільних ПК, для планшетів
Тип підключення
бездротовий
Інтерфейс
Bluetooth, радіоінтерфейс
Живлення
акумулятор
Керування
Тип клавіатури
мембранний
Форм-фактор
компактна (TKL)
Кількість клавіш
78
Фізичні параметри
Колір
синій
Розмір
6.3 x 242 x 137 мм
Матеріал корпусу
пластик
Додатково
Властивості клавіатури
з вологозахистом
Особливості
завдяки особливому покриттю клавіші захищені від потрапляння крихт і вологи, низький хід клавіш, час роботи без підзаряджання - 3 місяці (під час використання 2 годин на день), безшумна, повний набір клавіш швидкого доступу до функцій iOS, відстань між центрами клавіш - 17 мм, клавіатура з герметичними краями
Колір символів кирилиці
білий
Мова розкладки
російська, англійська
Підсвітка клавіш
без підсвічування
Колір підсвічування
без підсвічування
Розкладка клавіатури
ANSI (американська)
Сумісність з ОС
Microsoft Windows, Mac OS, Linux
Умови товару
Стан товару
Клавіатура Logitech Keys-To-Go (920-010123) Blue (ENG/RU)
Клавіатура Logitech Keys-To-Go (920-010123) Blue (ENG/RU)