з 09:00 до 21:00
Антена Eurosky DVB-T2 HDA-02 всехвильова
Антена Eurosky DVB-T2 HDA-02 всехвильова
549
АНТЕНА EUROSKY DVB-T2 HDA-02 ВСЕХВИЛЬОВА 0
АНТЕНА EUROSKY DVB-T2 HDA-02 ВСЕХВИЛЬОВА 1

Антена Eurosky DVB-T2 HDA-02 всехвильова

Код: 556476
В наявності
549 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Кімнатна антена EUROSKY HDA-02 призначена для прийому сигналів цифрового телевізійного мовлення стандарту DVB-T2 (DVB-T) і аналогового ТБ в дециметровому діапазоні частот 470-890 МГц (канали з 21 по 69). Антена є широкосмугового приймає сигнали аналогового МВ/ДМВ, так і цифрового телебачення формату DVB-T/DVB-T2. Підходить для роботи спільно з сучасними телевізорами і всіма видами цифрових приймачів DVB-T2. Призначена для роботи в зонах невпевненого прийому. Телевізійна кімнатна широкосмугова антена з підсилювачем EUROSKY HDA-02 призначена для прийому сигналу у МВ і ДМВ діапазонах в зонах невпевненого прийому. Антена має вбудований підсилювач і оснащена регулятором потужності посилення сигналу. Перевагою антени є сучасний дизайн, привабливий зовнішній вигляд і зручність в налаштуванні. Більшості користувачів відомо, що стійкий прийом безпосередньо залежить від сили сигналу. При цьому поширена помилка – чим сильніший сигнал, тим краще. Насправді це не завжди так. Спотворення і втрата зображення буває в слідстві, як слабкого сигналу, так і надмірно потужного (ефект перепосилення). ТВ антена EUROSKY HDA-02 оснащена зручним регулятором посилення сигналу, який дозволяє максимально точно налаштувати рівень прийнятого сигналу і уникнути при цьому ефекту перепосилення.
Основні характеристики
:Активна поворотна кімнатна ТВ антена
Діапазони МВ / ДМВ / FM.
Робочі частоти: МВ (174...230 МГц / 6-12к.) ДМВ (470...860 МГц).
Регулювання потужності посилення сигналу.
Індикація посилення сигналу.
Джерела живлення: АС: 220-240 В ~ 50 Гц, DC: 9 Ст.
Технічні характеристики:
Торгова марка.........................................................................................................EUROSKY.
Розміщення антени ...............................................................................................Комнатная.
Тип антенны..............................................................................................................Всехвильова з підсилювачем.
Коефіцієнт посилення, макс ..................................................................................до 30Дб.
Живлення антени .....................................................................................................Блок живлення 9В.
Частотний діапазон (МГц)........................................................................................МВ (174...230 МГц / 6-12к.) ДМВ(470...860 МГц).
Спрямованість антенны..........................................................................................Круговая.
Довжина кабелю 1,5 м...

Характеристики
Основні
Тип антени
кімнатна
Радіус приймання сигналу
до 20 км
Прийом каналів
Тип сигналу
цифровий
Стандарти цифрового ТБ
DVB-T2, DVB-T
Опір
75 Ом
Умови товару
Стан товару
Довжина кабелю
1.5 м
Оснащення
вбудований підсилювач сигналу

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Антена Eurosky DVB-T2 HDA-02 всехвильова
Антена Eurosky DVB-T2 HDA-02 всехвильова
549 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових