з 09:00 до 21:00
Акустика портативна Tronsmart Element T6 Plus Black
Акустика портативна Tronsmart Element T6 Plus Black
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART ELEMENT T6 PLUS BLACK 0
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART ELEMENT T6 PLUS BLACK 1
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART ELEMENT T6 PLUS BLACK 2
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART ELEMENT T6 PLUS BLACK 3
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА TRONSMART ELEMENT T6 PLUS BLACK 4

Акустика портативна Tronsmart Element T6 Plus Black

Код: 148549
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Традиції якості

Портативна колонка Tronsmart Element T6 Plus відмінно вписується в ритм життя любителів музики, поширюючи звук на 360 градусів. Налаштування якості відтворення музики за допомогою EQ-еквалайзера підтримується в режимах вокалу, глибокого баса 3D і екстра. Користуйтеся послугами голосового помічника, активувавши функцію утриманням коліщатка протягом 3-х секунд.

Акустика для вулиць

Максимальний вихід в 40 Вт, глибокі баси і чіткий вокал гарантують найбільш потужне і об'ємне звучання колонки на відкритому просторі. Надійний вологостійкий захист за технологією IPX6 забезпечить пристрій від негативного впливу бризок води або дощу, що дає можливість активно експлуатувати пристрій при будь-яких погодних умовах і брати акустику з собою, вирушаючи в дорогу.

Потужна стереопара

Фірмова технологія True Wireless дозволить в бездротовому форматі об'єднати відразу дві колонки Tronsmart Element T6 Plus для передачі нескінченно крутого потужного звукового потоку. Працюючи в режимі стерео-гарнітури два окремих Bluetooth-аудіо демонструють безперебійний, реалістичний, масивний звук з низьким рівнем спотворення. Влаштовуйте нестримні танцювальні батли і веселіться годинами з якісним звуком від Tronsmart в форматі TWS.

Ергономіка моделі

Дизайн вироба розрахований на максимальний комфорт користування. Багатофункціональне колесо управління, легко обертаючись, змінює настройки системи і активує додаткові функції. Присутня і світлова індикація роботи, яка змінює забарвлення залежно від режиму. Універсальність моделі підтверджує наявність відразу чотирьох різних входів: AUX-слот для аналогового зв'язку, ультрасучасний Type C для підзарядки, Micro SD для читання карт пам'яті і стандартний USB роз'єм для флешки.

Гучний зв'язок

Портативну акустику Tronsmart Element T6 Plus завжди можна використовувати в якості системи гучного зв'язку для мобільного телефону. При цьому акустика поєднується з апаратом за допомогою Bluetooth 5.0, і голос абонента на іншому кінці лінії виводиться не в динамік телефону, а через колонки акустичної системи. Такий підхід більш зручний, ніж тримати смартфон біля вуха. Крім того, гучний зв'язок корисний для продуктивної колективної бесіди.

Додатковий бонус

Новітній ємнісний акумулятор на 6600 мАг гарантує бездротову роботу колонки протягом 15 годин поспіль. Крім того, портативна акустика Tronsmart Element T6 Plus може працювати в режимі power bank, що забезпечить за потребою своєчасну підзарядку смартфона або іншого зовнішнього гаджета, що важливо в ситуаціях, коли немає можливості вчасно зарядити портативний девайс.

Характеристики
Основні
Тип
портативна колонка
Потреба
в дорогу і подорожі
Тип підключення
комбіноване з'єднання
Інтерфейс підключення
3.5 мм jack (AUX 1/4)
Комплектація
зарядний кабель, колонка, інструкція, карабін
Параметри аудіо
Формат акустики
1.0
Потужність колонок
40 Вт
Частотний діапазон
20 - 16000 Гц
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час автономної роботи
до 15 год
Ємність акумулятора
6600 мАг
Додаткові властивості
Оснащення
картрідер, захист від вологи
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустика портативна Tronsmart Element T6 Plus Black
Акустика портативна Tronsmart Element T6 Plus Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових