з 09:00 до 21:00
Акустика портативна Apple HomePod Space Gray (MQHW2)
Акустика портативна Apple HomePod Space Gray (MQHW2)
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА APPLE HOMEPOD SPACE GRAY (MQHW2) 0
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА APPLE HOMEPOD SPACE GRAY (MQHW2) 1
АКУСТИКА ПОРТАТИВНА APPLE HOMEPOD SPACE GRAY (MQHW2) 2

Акустика портативна Apple HomePod Space Gray (MQHW2)

Код: 355428
Закінчився
Продано
Опис

Нове звучання музики у вас вдома 

HomePod – потужна смарт-колонка, яка приголомшливо звучить, адаптується до приміщення, в якому знаходиться, і разом з Apple Music дає миттєвий доступ до одного з найбільших в світі музичних каталогів. А з інтелектуальним помічником Siri ви взаємодієте з колонкою за допомогою голосових команд. HomePod виводить прослуховування музики на абсолютно новий рівень. І це тільки початок. 

Інноваційна аудіосистема і сучасні технології 

Концепція відтворення музики будинку була повністю переосмислена. HomePod поєднує в собі звукові технології Apple і розширене ПО, що забезпечує найвищий рівень звуку у всьому приміщенні, незалежно від того, де вона розташована. Ця елегантна, компактна смарт-колонка стане корисним помічником у вас вдома. 

Чисте звучання басів 

Встановлений у смарт-колонці низькочастотний динамік з налаштованим підсилювачем створений для відтворення широкого спектру глибоких, насичених басів. Потужний привід 20 мм діафрагми – просто приголомшливо для гучномовця такого розміру. У той же час HomePod використовує розширений алгоритм, який безперервно аналізує музику і динамічно налаштовує низькі частоти для плавного звуку без спотворень. 

Дивовижний звук з усіх сторін 

HomePod має унікальний масив з семи спрямованих високочастотних динаміків, які відповідають за чистоту звучання верхніх частот і неймовірно точний контроль напрямку звуку. Спрямовуючи потік звуку по всій кімнаті, твітери створюють захоплююче відчуття простору – незалежно від того, де розміщений HomePod або де перебуваєте ви.

Процесор A8 

Розроблений Apple чіп A8 забезпечує найскладніші аудіоінноваціі в HomePod. Наприклад, управління звучанням басів за допомогою програмного моделювання в режимі реального часу. Або буферизация, яка відбувається навіть швидше, ніж в режимі реального часу. Змішування як прямого, так і об'ємного звуку. Розширене ехоподавлення. Таким чином, завдяки аудіоінноваціям на базі чіпа A8 ви отримуєте приголомшливий звук, навіть не замислюючись про це. 

Гарний функціональний дизайн 

HomePod обгорнута в сітчасту тканину, що володіє як естетичними, так і акустичними властивостями. Смарт-колонка чудова з усіх боків. А при висоті трохи вище 15 сантиметрів, вона може поміститися де завгодно в вашому домі. 

Все дуже просто. Все автоматично 

Оснащена технологією орієнтації в просторі, HomePod досить розумна, щоб розуміти, в якому приміщенні вона знаходиться. Або що в кімнаті розташована ще одна смарт-колонка HomePod. Або коли ви говорите, що хотіли б почути – навіть з будь-якого кінця кімнати. HomePod автоматично реагує на всю цю інформацію, тому все, що вам потрібно зробити – це слухати. 

Відчуває кімнату і налаштовує музику. Все само собою 

Помістіть HomePod в будь-яку точку кімнати. Вона автоматично аналізує акустику, регулює звук на основі свого місця розташування і управляє музикою в оптимальному напрямку. Незалежно від того, чи розташована HomePod на стіні, на полиці або по центру кімнати, всі отримають захоплююче прослуховування музики. 

Помістіть другу колонку HomePod в ту ж кімнату, де знаходиться перша, і вони автоматично виявлять і синхронізуються один з одним – для ще більш реалістичного звуку. 

AirPlay 2. Додайте HomePod в кожну кімнату 

Коли ви встановлюєте HomePod в кілька кімнат, смарт-колонки взаємодіють один з одним через AirPlay 2 – так що ви можете грати свою музику по всьому будинку. Ви також можете керувати будь-якими іншими сумісними з AirPlay колонками. 

Хочете змінити музику? Просто запитайте Siri на HomePod. Це самий інтуїтивний спосіб пошуку і відтворення треку. Інноваційна обробка сигналів дозволяє Siri чути ваші команди здалеку, навіть при гучному відтворенні музики. У той же час кілька рівнів безпеки, включаючи анонімне ідентифікатор і шифрування, захищають вашу конфіденційність. 

Музичний експерт 

Скажіть: «Привіт, Siri! Мені подобається ця пісня », – і HomePod разом з Apple Music перетворяться на справжнього музичного експерта, який буде виявляти ваші уподобання серед сотень жанрів, настроїв і десятків тисяч плейлистів, а також запам'ятовувати цю інформацію і передавати її на інші пристрої. 

40 мільйонів пісень в вашому домі 

Apple Music готова відтворити будь-яку пісню, яку ви можете собі уявити, будь-якого з більш ніж двох мільйонів виконавців. Siri допоможе вам шукати, фільтрувати і знаходити саме те, що ви хочете. 

Для роботи з Apple Music параметри недоступні без передплати. 

Слухайте те, що ви любите 

Повідомте Siri, коли вам подобається програється пісня, або скажіть «Ей, Сірі, відтвори щось інше». Грунтуючись на тому, що ви говорите і слухаєте, Apple Music визначає ваш смак в музиці. Так само ви просто можете вибрати будь-який трек, який вам подобається. Коли ви відкриваєте Apple Music на будь-якому іншому пристрої ваші плейлисти і настройки залишаються такими, якими ви їх залишили. 

Реагує на ваш дотик

Доторкніться до верхньої частини HomePod, щоб відтворити, призупинити або відрегулювати гучність. У верхній частині також показано як Siri слухає – світлодіодна хвиля оживає від кожного вашого слова. 

Apple HomePod. Послухайте, що ще вона може зробити 

HomePod не просто відмінно відтворює вашу музику. Це також корисний помічник по дому для вирішення повсякденних домашніх питань і завдань. А ще це хаб для управління вашими розумними домашніми аксесуарами – від однієї лампочки до всього будинку – силою вашого голосу. 

Керуйте кімнатою і задавайте питання Siri 

Завдяки інтелектуальному помічнику Siri HomePod може відповідати на ваші питання в самих популярних категоріях. З її допомогою ви зможете відправляти повідомлення, дізнаватися новини, прогноз погоди та інформацію про спортивні події, а також керувати компонентами розумного будинку. Поки вас немає вдома, HomePod буде забезпечувати дистанційний доступ до пристроїв і управління автоматикою через додаток «Дім» на iPhone або iPad.


 

Характеристики
Основні
Інтерфейс підключення
NFC, Wi-Fi
Параметри аудіо
Формат акустики
7.1
Підсилювач
вбудований
Додаткові властивості
Оснащення
вбудований мікрофон
Фізичні параметри
Вага
2.5 кг
Матеріал
метал, пластик
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Акустика портативна Apple HomePod Space Gray (MQHW2)
Акустика портативна Apple HomePod Space Gray (MQHW2)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових