10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
5 099
АКУСТИЧНА СИСТЕМА APPLE HOMEPOD MINI YELLOW (MJ2E3) 0
АКУСТИЧНА СИСТЕМА APPLE HOMEPOD MINI YELLOW (MJ2E3) 1
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3) 2

Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)

Код: 673365
В наявності
7 999 грн
5 099 грн
Обраний колір: Yellow

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Компактна колонка з потужним звуком

Завдяки використанню обчислювального аудіо HomePod mini забезпечує неймовірно багате звучання, в якому можна виразно почути окремі тембри або музичні фрази. Насичений звук при такому компактному розмірі досягається за рахунок спільної роботи чіпа Apple S5 і передового програмного забезпечення, яке аналізує унікальні особливості кожної музичної композиції. Крім того, колонка використовує комплексні методи налаштування, щоб підібрати оптимальну гучність, відрегулювати динамічний діапазон, а також проконтролювати рух динаміка і пасивних випромінювачів в реальному часі. HomePod mini оснащується динаміком з повним діапазоном, високоякісним неодимовим магнітом і двома пасивними випромінювачами з придушенням резонансу. За рахунок цього глибоке звучання басів поєднується з яскравими високими частотами.

Насолоджуйтесь чудовим звуком з будь-якої точки кімнати

Спеціально розроблений компанією Apple акустичний хвилевід спрямовує звук у нижню частину динаміка і сторони, створюючи насичений об'ємний звук, який поширюється на 360 градусів. Така конструкція не тільки зберігає багатство і чіткість звуку, але й дозволяє легко розмістити HomePod mini в будь-якій частині кімнати і насолоджуватися прекрасним звучанням з будь-якої точки.

Ідеальна розумна колонка для користувачів iPhone

Коли користувачі слухають музику або подкасти або відповідають на телефонні дзвінки, вони можуть легко переключити звук з одного пристрою на інший, нічого не пропустивши досить піднести iPhone до HomePod mini. А якщо iPhone оснащений чіпом U1, то цей процес стає абсолютно фантастичним: завдяки візуальним, звуковим і тактильним ефектам складається враження, що пристрої з'єднані фізично, і звук перетікає від одного до іншого. Якщо в даний момент нічого не відтворюється, HomePod mini підготує персональні рекомендації, які відобразяться на iPhone, коли він виявиться поряд з колонкою. Разом з ними на крані з'являться елементи управління, якими можна швидко скористатися, не розблокуючи iPhone.

Потужний розумний помічник

HomePod mini підтримує функції Siri і взаємодіє з користувачами iPhone, враховуючи їх індивідуальні особливості та специфіку ситуації. Siri може розрізняти голоси до шості членів сім'ї і підбирати музику і подкасти з врахуванням смаків кожного з них, відповідати на запити, використовуючи доступ до облікового запису користувача (наприклад, до повідомлень, нагадування, нотаток або подій в Календарі телефону та відповідати на дзвінки. Крім того, Siri може надати користувачеві коротку інформацію на день. Досить сказати: «Привіт, Siri! Що нового?»,— щоб дізнатися останні новини, прогноз погоди та ситуацію на дорогах, прослухати нагадування та перелік подій з Календаря на сьогоднішній день.

Характеристики
Основні
Тип
моноблочна акустична система
Установка
настільне, поличні
Параметри аудіо
Формат акустики
1.0
Потужність колонок
20 Вт
Кількість смуг
1
Діаметр НЧ дифузора
2.5 дюйма
Підключення та роз'єми
Тип підключення
бездротове
Бездротовий інтерфейс підключення
AirPlay 2, Wi-Fi
Вихід на навушники
ні
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Колір
жовтий
Матеріал
пластик
Вага
0.345 кг
Додаткові властивості
Оснащення
LED підсвічування
Особливості
сумісність лише з модельним рядом iPhone, iPad та iPod, об'ємне звучання 360°, голосове керування - Apple Siri, захист від пилу, захист від вологи
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
Акустична система Apple HomePod mini Yellow (MJ2E3)
7 999 грн 5 099 грн