з 09:00 до 21:00
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X77 (X77v32)
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X77 (X77v32)
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE GAMING X77 (X77V32) 0
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE GAMING X77 (X77V32) 1
ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР ARTLINE GAMING X77 (X77V32) 2

Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X77 (X77v32)

Код: 150470
Закінчився
Продано
Опис

Персональні комп'ютери серії Artline Gaming створені для тих користувачів, для кого робота з текстами, програмування, ретушування фото або монтаж відео не має постійного професійного характеру з огляду на обрану спеціалізацію. Це той інструмент, завдяки якому ви зможете повністю розкрити свою майстерність в улюблених іграх.

Artline з великою ретельністю підійшли до конфігурації моделі Gaming X77v32.

Процесор дев'ятого покоління Intel Core i7-9700F оновленої архітектури Coffee Lake є чудовим вибором користувача, який не шукає компромісів, а хоче володіти найкращим. Він виготовляється за вдосконаленими 14-нм технічними нормами, може похизуватися 8 ядрами, 8 потоками та максимальним «турбобустом» до 4.7 ГГц на ядро, має тепловий пакет у межах лише 65 ватів, що не вимагає використання дорогої і монструозної системи охолодження — у цьому ПК встановлений ефективний кулер Performa 10X з тепловими трубками.

Надійний і місткий вінчестер обсягом 2 ТБ, дасть змогу зберігати великі обсяги ваших даних, а швидкісний SSD форм-фактора M.2 240 гігабайтів істотно додасть чутливості системі та прискорить завантаження операційної системи й програм.

Ігровий комп'ютер Gaming X77v32 побудований на основі материнської плати ASUS PRIME B360M-A, створеній із застосуванням фірмової концепції ASUS 5X Protection III, яка буде чудовою сполучною ланкою для всіх комплектуючих цієї моделі. Ціла низка цікавих інженерних рішень (посилена конструкція слотів PCIe SafeSlot Core, підтримка високошвидкісної пам'яті DDR4, інтерфейс M.2 для під'єднання відповідних накопичувачів, наявність USB 3.1 з пропускною здатністю до 10 Гбіт/с та ін.) реалізованих у цій материнській платі, орієнтовані для досягнення максимальної надійності та довговічності продукту, що гарантує довгу й безперебійну роботу виробу.

Artline Gaming X77v32 пропонує геймерам, ймовірно, ідеального (якщо розглядати співвідношення кількості кадрів за секунду на одиницю вартості) кандидата для сучасного ігрового ПК — графічну карту Nvidia GeForce RTX 2060 із 6 ГБ відеопам'яті. Цей акселератор, побудований на архітектурі Turing, відкриває можливості для нового покоління програм, які будуть моделювати фізичний світ із небувалою швидкістю. Як результат — приймач продуктивніший від представника минулого генерації чипів Pascal GTX 1060 і може водночас показувати приголомшливу за своїми ефектами картинку. Цей революційний продукт по-новому відкриє для вас віртуальний світ із приголомшливо реалістичною візуалізацією, ніж будь-коли раніше, і буде чудовим вибором запеклого геймера, який не готовий викласти кругленьку суму за дорогу модель premium-сегмента.

Все це зібрано в добротному корпусі TANK з панелями із грубого загартованого скла, укомплектованого високоякісним блоком живлення 750 Вт 80+ Bronze. Чотири різнобарвних RGB-вентилятори великого діаметра забезпечать оптимальний повітряний потік усередині корпусу, що позитивно впливає на температурний режим усіх компонентів.

Купуючи комп'ютер компанії Artline, ви дістанете не просто готовий виріб як набір комплектуючих — ви матимете професійно зібраного, надійного помічника на довгі роки, а також якісне технічне обслуговування безпосередньо від виробника впродовж усього терміну експлуатації.

Характеристики
Процесор
Тип процесора
Intel Core i7-9700F
Частота
3.0 - 4.7 ГГц
Кількість ядер
6
Оперативна пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті
16 Гб
Стандарт
DDR4-2666
Жорсткий диск
Об'єм жорсткого диска
2 ТБ
Об'єм SSD
240 ГБ
Графічний адаптер
Об'єм відеопам'яті
6 Гб
Тип пам'яті
GDDR6
Виробник GPU
Nvidia
Тип відеокарти
дискретна
Оснащення
Порти
1 x USB 3.1 Type-C, 2 x USB 3.1, 1 x HDMI, 1 x D-Sub, 3 x audio, 1 x DVI-D, 2 x RJ 45, 2 x PS/2, 2 x USB 2.0
Мережевий адаптер
10/100/1000
Додатково
Потужність БЖ
750 Вт
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X77 (X77v32)
Персональний комп'ютер ARTLINE Gaming X77 (X77v32)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових