10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Контролер розумного будинку Aqara Hub M2 HM2-G01Black
Контролер розумного будинку Aqara Hub M2 HM2-G01Black
2 449
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB M2 HM2-G01BLACK 0
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB M2 HM2-G01BLACK 1
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB M2 HM2-G01BLACK 2
КОНТРОЛЕР РОЗУМНОГО БУДИНКУ AQARA HUB M2 HM2-G01BLACK 3

Контролер розумного будинку Aqara Hub M2 HM2-G01Black

Код: 634751
В наявності
2 449 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Aqara Hub M2 - це новий центр розумного будинку, що дозволяє управляти побутовою технікою через вбудований інфрачервоний пульт з радіусом дії 360°, а також дозволяє підключити до себе до 128 пристроїв по протоколу Zigbee 3.0.


У хабі присутній динамік, який можна використовувати в якості сирени, бездротового дверного дзвінка і для отримання звукових сповіщень.

Хаб працює з Apple Home Kit і дозволяє підключати пристрої Aqara до голосових асистентам «Аліса». Підтримка голосових помічників контролером для розумного будинку Aqara Hub 2 Apple HomeKit можна управляти голосом за допомогою Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Яндекс Аліса Mail.ru Marusya і інші. Тепер ви можете управляти своїм будинком звичним для вас помічником.

Aqara Hub M2 дозволяє підключити до себе більше пристроїв і робить створення розумного будинку ще більш гнучким за рахунок використання різноманітних мережевих протоколів: IrDA 360°. Aqara Hub M2 має вбудованим інфрачервоним пультом з радіусом дії 360 °. Тепер можна керувати кондиціонерами, телевізорами, аудіо системами та іншими пристроями з ІК портом за допомогою смартфона або автоматичних сценаріїв.

Ethernet RJ-45
Новий Хаб має роз'єм RJ-45 для підключення до інтернет через дротове з'єднання. За рахунок цього забезпечується стабільність роботи, а також можливість використання хаба без Wi-Fi роутера.

Автоматичне включення і виключення
Контролер для розумного будинку Aqara Hub M2 дозволяє вам налаштувати автоматичне включення і виключення ваших гаджетів, через додаток Aqara Home. Через вбудований ІЧ-контролер в Aqara Hub M2 можна управляти: кондиціонерами, телевізорами та проекторами, обігрівачами і бойлерами, ТВ боксами і тд. Через дочірні пристрої, підключені до Aqara Hub M2: освітленням, витяжними вентиляторами, увлажнителями, вентиляторами і тд.

Apple HomeKit Aqara Hub M2 може виконувати функцію моста HomeKit. Для цього вам потрібно використовувати фірмовий додаток Aqara Home, що означає, що пристрої, підключені до Aqara Hub, можуть управлятися через додаток HomeKit. Для віддаленого управління, не через локальну домашню мережу Wi-Fi/LAN, вам знадобиться Apple TV (з tvOS 10.2 або новіше), iPad (з iOS 10.3 або новіше) або HomePod mini | HomePod , налаштований як домашній концентратор.

Характеристики
Стан товару
Контролер розумного будинку Aqara Hub M2 HM2-G01Black
Контролер розумного будинку Aqara Hub M2 HM2-G01Black
2 449 грн