10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake 71 Tempered Glass Snow Edition White
Корпус для ПК Thermaltake 71 Tempered Glass Snow Edition White

Корпус для ПК Thermaltake 71 Tempered Glass Snow Edition White

Код: 108665
Закінчився
Продано
Опис

View 71 TGRGB є топовою версією лінійки корпусів серії View від Thermaltake. Він має досить внутрішнього простору для встановлення материнських плат із форм-фактором аж до E-ATX і великих радіаторів системи рідинного охолодження спереду, зверху та збоку.
Бічні панелі виготовлені із загартованого скла та кріпляться на петлях, що дає змогу не тільки бачити начинку ПК, а й за потреби мати до них легкий доступ. Передня і верхня панелі також виготовлені із загартованого скла.

Штатно корпус комплектується двома вентиляторами 140 мм і кронштейном для встановлення відеокарт у вертикальній площині (лицьовою стороною до бокової панелі).

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium".

Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії.

Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження.

Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складаних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача).

Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Загартоване скло завтовшки 5 мм
Для захисту комплектуючих від пилу, корпус буквально оточений панелями із загартованого скла завтовшки 5 мм. Такі є з боків, спереду та зверху. Завдяки тому, що бічні панелі кріпляться на петлях і легко знімаються, користувач має легкий доступ до начинки ПК.

Модульний дизайн
У корпусі View 71 TG Edition ви можете встановлювати тільки ті модулі, які потрібні саме вашому складанню. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Проста збірка
Інноваційна система кріплення носіїв інформації. Тепер для встановлення або зняття пристроїв у відсіки 5.25" і 3.5" більше не будуть потрібні інструменти.

Створено для рішень класу High-End
View 71 TGRGB — це ідеальний вибір для складання ігрової або робочої станції класу High-End. Внутрішнього простору досить для встановлення материнських плат форм-фактора аж до E-ATX, блоків живлення завдовжки до 220 мм і відеокарт завдовжки до 410 мм.

Знімний кошик для HDD дає змогу звільнити більше внутрішнього простору для встановлення складних систем рідинного охолодження компонентного типу.

Вертикальне встановлення відеокарти
Якщо є бажання, відеокарту можна встановити обличчям до бічної панелі за допомогою спеціального кронштейна, що входить до комплекту. Це дає змогу уникнути їхнього провисання, особливо в разі використання водоблока, а також знизити навантаження на материнську плату. Крім того, така конструкція має більш естетичний вигляд.

Ідеальний для встановлення СВО
Інтер'єр корпусу View 71 TGRGB сконструйований так, що легко вміщує в себе системи рідинного охолодження, що складаються з окремих компонентів і серії "все в одному". Під час складання СВО компонентного типу можна одночасно встановити до 3 радіаторів розміром до 420 мм.

Під час встановлення СВО серії "все в одному" є можливість встановлення радіаторів розміром до 360 мм. Важливо те, що в корпусі відведено достатньо місця для зручного доступу до кранів-фітингів для зливання охолоджувальної рідини.

Вертикальний вигляд на радіатор
У корпусі View 71 TGRGB можна встановлювати радіатор поруч із материнською платою у вертикальній площині лицьовою стороною до бічної панелі. Це дасть змогу вашій збірці мати особливий вигляд, що не може не притягувати погляди. На цьому місці можна встановлювати радіатори завширшки від 120 до 140 мм та до 420 мм заввишки.

Просунута вентиляція
Для оптимізації повітряного потоку всередині корпусу View 71 TG Edition штатно комплектується двома вентиляторами 140 мм. Крім того, опціонально на передню панель можна встановити до 3 вентилятор розміром 120 мм або 140 мм, до 2 вентиляторів розміром 120 мм у нижній частині.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Типорозмір
Full Tower
Призначення
ігровий
Блок живлення
PSU (живлення материнської плати)
немає
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
3
Кількість 2,5" відсіків
4
Кількість слотів розширення
10
Охолодження
Розташування вбудованих вентиляторів
1 x 140 мм/на задній панелі, 1 x 140 мм/на передній панелі
Місця під додаткові вентилятори/розташування
3 x 120 мм/на передній панелі
Фізичні параметри
Габарити
274 х 592 х 577 мм
Маса
18.9 кг
Матеріал
сталь, загартоване скло
Матеріал боковини
сталь
Матеріал шасі
сталь
Механізм відкривання
знімається бічна стінка
Колір лицьової панелі
білий
Колір корпусу
білий
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
2x usb 3.0, 2 х usb 2.0
eSATA
немає
Вихід на навушники
є
Вхід для мікрофона
є
Додаткові
Оснащення
система організації кабелів, вікно для кріплення кулера CPU, пилові фільтри
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 410 мм
Прозорі бокові панелі
є
Умови товару
Стан товару
Корпус для ПК Thermaltake 71 Tempered Glass Snow Edition White
Корпус для ПК Thermaltake 71 Tempered Glass Snow Edition White