з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black

Код: 156618
Закінчився
Продано
Опис

Level 20 GT ARGB — новий корпус із лінійки корпусів Level 20 виготовлений із деталей найвищої якості, який здатен вмістити материнську плату форм-фактора до E-ATX, комплектується спеціальним кронштейном для вертикального встановлення відеоадаптера, а бічні панелі виготовлені із загартованого скла 5 мм, що надає завершеності та впізнаваності зовнішньому вигляду. До того ж корпус комплектується двома вентиляторами 200 мм з адресною підсвіткою 5 В ARGB, що мають палітру 16,8 млн кольорів спереду. Підсвітку вентиляторів можна синхронізувати з підсвіткою материнських плат виробництва Asus, Gigabyte, MSI і AsRock, що мають відповідні технології керування адресними світлодіодами. Level 20 GT ARGB – це корпус з унікальним і неповторним дизайном, який увібрав усі передові технічні рішення.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії. Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

2 вбудовані вентилятори 200 мм 5 В ARGB
У корпусі Level 20 GT ARGB є 2 попередньо встановлені вентилятори 200 мм з адресною підсвіткою 5V ARGB, що складається з 9 світлодіодів, які мають палітру 16,8 млн. кольорів. Тиша та довговічність забезпечується завдяки використанню високоякісних гідравлічних підшипників. Керування вентиляторами здійснюється простим контролером, вбудованим у блок інтерфейсів введення/виведення, що мають 7 різних режимів підсвічування. За бажання керування підсвіткою можна надати материнській платі.

Вбудований контролер 5В RGB
Контролер сумісний із фірмовими технологіями RGB-підсвітки материнських плат виробництва Asus, Gigabyte MSI та ASRock, обладнаних технологіями Asus AURA SYNC/Gigabyte RGB Fusion/MSI Mystic Light Sync/ASRock Polychrome відповідно. Це дасть змогу підібрати підсвічування, що максимально відповідає вашому настрою.

Широкі можливості
Можливе встановлення материнських плат форм-фактора до E-ATX, процесорних кулерів заввишки до 200 мм, відеокарт завдовжки до 310 мм і блоків живлення завдовжки до 220 мм. Level 20 GT ARGB дасть змогу зібрати безкомпромісно потужну ігрову або робочу станцію із системою рідинного охолодження, що складається з окремих компонентів.

Запатентована система кріплення VGA
Level 20 GT ARGB оснащено новітньою зручною системою кріплення слотів розширення власної розробки. Це дає змогу встановлювати відеокарти у вертикальній площині (лицем до бічної панелі корпусу).

Вертикальна орієнтація радіатора
Під час складання комп'ютера в корпусі Level 20 GT ARGB із використанням готових систем рідинного охолодження або систем компонентного типу радіатор можна встановити поряд із материнською платою у вертикальній площині лицем до бічної панелі. Це дасть змогу вашому складанню мати особливий вигляд, що не може не притягувати погляди. На цьому місці можна встановлювати радіатори розміром до 420 мм.

Вбудований кожух БЖ
Level 20 GT ARGB комплектується спеціальним кожухом для блока живлення. Це дасть змогу поліпшити вентиляцію всередині корпусу і заховати невикористовувані кабелі від блока живлення. У такий спосіб, інтер'єр вашого ПК матиме максимально акуратний вигляд.

4 панелі із загартованого скла
Передня, задня й бічні панелі корпусу Level 20 GT ARGB виготовлені із загартованого скла. Ліва та права, розсувні двері, обладнані інтелектуальною системою блокування для захисту внутрішніх компонентів вашого комп'ютера.

Максимум швидкості (USB Type-C і USB 3.0)
Thermaltake не втрачає можливості слідувати трендам і використовувати передові технології для досягнення найкращого результату. Корпус має порт введення/виведення USB 3.1 Type-C для забезпечення швидкості передавання даних до 10 Гбіт/с, а також порти введення/виведення USB 3.0 та 2.0 на панелі керування.

Знімні елементи
Level 20 GT ARGB — корпус, у якому ви можете встановлювати лише ті елементи, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Характеристики
Виконання
Типорозмір
Midi Tower
Призначення
робоча станція
Блок живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
4
Кількість 2,5" відсіків
6
Кількість слотів розширення
8
Охолодження
Розташування вбудованих вентиляторів
1х140мм/задня панель, 2х200мм/передня панель
Місця під додаткові вентилятори/розташування
3x120мм або 3x140мм або 2x200мм/верхня панель, 2х120мм/нижня панель
Фізичні параметри
Габарити
580 х 294 х 592 мм
Маса
20.1 кг
Матеріал
загартоване скло
Матеріал боковини
загартоване скло
Матеріал шасі
сталь
Механізм відкривання
знімаються дві бічні стінки
Колір лицьової панелі
прозорий
Колір корпусу
чорний
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
2 x usb 2.0, 2x usb 3.0
Вихід на навушники
є
Вхід для мікрофона
є
Індикатори
HDD, Power
Додаткові
Оснащення
вікно для кріплення кулера CPU, пилові фільтри, отвори для СВО, цільна передня панель, система організації кабелів
Знімні кошики для HDD
є
Можливість встановлення довгих відеокарт
є
Прозорі бокові панелі
є
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 GT ARGB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових