з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake Core P5 Ti Edition Black
Корпус для ПК Thermaltake Core P5 Ti Edition Black

Корпус для ПК Thermaltake Core P5 Ti Edition Black

Код: 251417
Закінчився
Продано
Опис

Thermaltake Core P5 Tempered Glass Ti Edition ATX Wall-Mount Chassis
Компанія Thermaltake рада представити оновлений варіант, що став за короткий проміжок часу легендарним, корпус Core P5 — модифікацію Core P5 Tempered Glass Ti Edition. На відміну від оригінальної версії, бічна панель новинки виготовлена з загартованого скла, також до комплекту входить додатковий кронштейн для вертикального встановлення материнської плати, за якої порти введення/виведення містяться у верхній частині.

Корпус можна встановлювати вертикально, горизонтально або повісити на стіну за допомогою телевізійного кронштейна. Завдяки своїй унікальній конструкції все начиння вашого ПК буде легко проглядатися під будь-яким кутом.
* Корпус комплектується стандартним райзером PCE-E X16.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії.

Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS відзначаються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищі вимоги із дизайну, ергономіки та якості охолодження.

Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складаних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція із сертифікатом Tt LCS вибір істинного ентузіаста.

Створено для творців
Розкрийте свій творчий потенціал під час складання комп'ютера своєї мрії разом із корпусом Core P5 Tempered Glass Ti Edition. Структура корпуса продумана до останньої дрібниці, що дає змогу втілити в ньому всі найсміливіші ідеї. Завдяки відкритій структурі, всі зможуть бачити начинку вашого ПК. Ви можете завантажити ідеї дизайну ПК із нашого мікросайту.

Загартоване скло завтовшки 5 мм
Core P5 TG Ti, на відміну від інших корпусів на ринку, має відкриту конструкцію, що дає змогу бачити начинку вашого ПК із будь-якого ракурсу. Такий дизайн корпуса особливо актуальний, якщо у вас гарне начиння і RGB-підсвітка. Бічна панель із загартованого скла завтовшки 5 мм відповідає найвищим стандартам в IT-галузі.

3 варіанти інсталяції
Зібраний ПК у корпусі Core P5 TG Ti можна розмістити вертикально, горизонтально або просто повісити на стіну як елемент декору. Незалежно від обраного варіанта інсталяції, ефективність охолодження компонентів комп'ютера не змінитися.

Модульний дизайн
Core P5 TG Ti — це корпус з відкритою структурою, в якому ви можете встановлювати тільки ті модулі корпусу, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Альтернативний спосіб установлення відеокарти й блока живлення
Якщо є бажання, відеокарту можна встановити обличчям до бічної панелі за допомогою спеціального кронштейна, що входить до комплекту. Це дає змогу уникнути провисання карт, особливо в разі використання водоблока, а також знизити навантаження на материнську плату. Крім того, така конструкція має ефектніший вигляд.

Райзер Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0 Extender (опціонально) підтримує великий список відеокарт і має чудову якість виготовлення. Він дає змогу швидко та надійно передавати гігантські масиви даних і має електромагнітне екранування.
* Під час використання стандартного PCI-E райзера, що входить до комплекту, можливі випадки некоректної роботи відеокарти. За детальнішою інформацією, будь ласка, зв'яжіться зі службою технічної підтримки компанії Thermaltake.

Додатковий кронштейн для материнської плати
До комплекту з корпусом Core P5 TG Ti входить додатковий кронштейн для встановлення материнської плати роз'ємами вгору. Без використання вищевказаного кронштейна, встановлення материнської плати можливе в традиційний спосіб. Можна вибрати один із найсприятливіших варіантів установлення материнської плати для максимальної зручності під час складання комп'ютера.

Зручне розміщення портів введення/виведення
Для максимальної зручності на передній панелі передбачені 4 порти для передавання даних USB 3.0 і роз'єми для під'єднання мікрофона та навушників. Крім того, до комплекту з Core P5 TG Ti входить Y-подібний перехідник USB для адаптації будь-якої материнської плати.
* Y-подібний перехідник USB входить до комплекту з корпусом.

Широкі можливості
Створено спеціально для high-end ігрових станцій. Дає змогу встановити процесорний кулер заввишки до 180 мм і потужні відеокарти завдовжки до 320 мм (без установлення резервуара СВО). Рама завтовшки в 45 мм корпусу має досить простору для укладання кабелів і встановлення систему зберігання даних 3.5/2.5".

Рідинне охолодження
Завдяки продуманому дизайну Core P5 TG Ti ви можете зібрати ПК преміум-класу та встановити систему рідинного охолодження з окремих компонентів із радіатором розміром до 480 мм. Це означає, що ваш комп'ютер матиме не тільки яскравий та привабливий вигляд, але й буде охолоджений належним чином. Також можливе встановлення готових систем рідинного охолодження із серії "все в одному" без використання додаткових кронштейнів.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Типорозмір
Midi Tower
Призначення
мультимедійний, ігровий
Блок живлення
Потужність БЖ
без блока живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 5,25 "відсіків
відсутній
Кількість 3,5" відсіків зовнішніх
відсутній
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
4
Кількість 2,5" відсіків
2
Кількість слотів розширення
8
Охолодження
Місця під додаткові вентилятори/розташування
4 х 120 мм/на бічній панелі
Фізичні параметри
Габарити
608 х 333 х 570 мм
Маса
16.3 кг
Матеріал боковини
метал, загартоване скло
Матеріал шасі
метал
Безгвинтове кріплення
немає
Механізм відкривання
знімається бічна стінка
Колір лицьової панелі
темно-сірий
Колір корпусу
чорний
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
4 x USB 3.0
Вихід на навушники
є
Вхід для мікрофона
є
Індикатори
Power, HDD
Додаткові
Оснащення
отвори для СВО, система організації кабелів, вікно для кріплення кулера CPU
Знімні кошики для HDD
є
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 320 мм
Прозорі бокові панелі
є
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake Core P5 Ti Edition Black
Корпус для ПК Thermaltake Core P5 Ti Edition Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових