з 09:00 до 21:00
Asus GT501 TUF GAMING Black (Відновлений)
Asus GT501 TUF GAMING Black (Відновлений)
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 0
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 1
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 2
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 3
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 4
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 5
ASUS GT501 TUF GAMING BLACK (ВІДНОВЛЕНИЙ) 6

Asus GT501 TUF GAMING Black (Відновлений)

Код: 323972
Закінчився
Продано
Опис

TUF Gaming GT501
Виділятися у всьому!

  • Відмітний дизайн: металева передня панель з обробкою в стилі TUF Gaming і прозора бічна панель із димчастого загартованого скла завтовшки 4 мм, що залишає на видноті комплектуючі
  • Пересувна ігрова станція: зручні плетені ручки для перенесення, що витримують вагу до 30 кг
  • Ефективне охолодження: три 120-міліметрові вентилятори з повноколірною підсвіткою Aura, один 140-міліметровий тиловий вентилятор із ШІМ-регулюванням та посадкові місця для встановлення додаткових
  • Підтримка водяного охолодження: в корпусі зарезервоване місце для трьох радіаторів — двох на передній і верхній панелях (360 мм) й одного заднього (140 мм)
  • Ідеальний вибір для материнських плат серії TUF Gaming: оптимізоване розміщення вентиляторів і кабелів, підтримка керування системою охолодження через ексклюзивну утиліту Fan Xpert 4

Геймерський дизайн
Корпус TUF Gaming GT501 виготовлений із міцної оцинкованої сталі завтовшки не більш ніж 1.5 мм і має спеціальне покриття панелей, яке захищає їх від потертостей і подряпин. Він обладнаний двома ергономічними плетеними ручками, що витримують навантаження до 30 кг, тому транспортувати готовий комп'ютер можна легко й безпечно.

В стилі TUF
Вікно з тонованого загартованого скла на всю висоту бічної панелі TUF Gaming GT501 дає змогу продемонструвати красу власного збирання, в якому особливо ефектний вигляд матимуть компоненти зі світлодіодною підсвіткою Aura. Сама панель легко відкривається завдяки шарнірам у нижній її частині.

Запали гру!
Встановлені в корпус TUF Gaming GT501 вентилятори мають повноколірну підсвітку. За наявності материнської плати, сумісної з технологією Aura, візуальні ефекти цієї підсвітки можуть синхронізуватися з іншими Aura-сумісними компонентами та периферійними пристроями (технологія ASUS Aura Sync).

Ефективне охолодження

  • Вентилятори. Корпус TUF Gaming GT501 постачається з трьома встановленими 11-лопатевими вентиляторами діаметром 120 мм із кольоровою синхронізованою підсвіткою Aura. Вони створюють високий статичний тиск для спрямованого охолодження компонентів. Також є потужний 140-міліметровий вентилятор із регулюванням за ШІМ, який відповідає за виведення гарячого повітря. За бажання систему охолодження можна вдосконалити — для встановлення вентиляторів у корпусі передбачено сім гнізд.
  • Радіатори. У корпусі зарезервовано місце для трьох радіаторів системи водяного охолодження — двох 360-міліметрових (на передній і верхній панелях) й одного 140-міліметрового (на задній панелі). Внутрішній простір продуманий до дрібниць, тому користувач матиме надійну основу для зручного збирання та легкого обслуговування будь-якої комп'ютерної конфігурації.

Для комп'ютерних ентузіастів
Корпус TUF Gaming GT501 створений для того, щоб сам процес складання комп'ютерної системи приносив задоволення. В ньому передбачений спеціальний простір для акуратного розміщення шлейфів і заздалегідь встановлені опори для материнської плати, які допомагають уникнути зайвих витрат на додаткове кріплення.

Продумано до дрібниць:

  • Прохідні ізоляційні втулки й «липучки» для акуратного розміщення кабелів.
  • Кріпильний кронштейн для твердотільного накопичувача.
  • Кришка, що знімається, для резервуара СВО.
  • Два вертикальні слоти PCIe.
  • Кожух для блока живлення.
  • Антивібраційні відсіки для накопичувачів формату 3.5" і 2.5".
  • Кріпильні точки для водяної помпи.
  • Відсік для кабелів (30 мм).
  • Попередньо встановлені опори для материнської плати.
  • Опорний кронштейн для скляної бічної панелі.

Протипиловий захист
Щоб внутрішні компоненти завжди мали вигляд як нові, у корпусі TUF Gaming GT501 є знімні пилові фільтри. Верхній і фронтальний фільтри мають надійне й зручне магнітне кріплення — їх зручно знімати та чистити. Нижній піддон також легко виймається з корпусу та встановлюється назад, тому обслуговування корпусу забиратиме мінімум часу.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
Mini-ITX, ATX
Типорозмір
Midi Tower
Призначення
ігровий
Блок живлення
Розташування БЖ
знизу
Відсіки
Кількість 3,5" відсіків внутрішніх
4
Кількість 2,5" відсіків
3
Кількість слотів розширення
7
Охолодження
Вбудовані вентилятори
3 x 120 мм, 1 x 140 мм
Фізичні параметри
Маса
10.5 кг
Додаткові
Оснащення
пилові фільтри
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 420 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Asus GT501 TUF GAMING Black (Відновлений)
Asus GT501 TUF GAMING Black (Відновлений)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових