з 09:00 до 21:00
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 0
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 1
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 2
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 3
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 4
КОРПУС ДЛЯ ПК THERMALTAKE LEVEL 20 TEMPERED GLASS EDITION FULL TOWER CHASSIS 5

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis

Код: 352142
Закінчився
Продано
Опис

Level 20 — новий корпус із лінійки корпусів Level 20, який ви вироблено з деталей найвищої якості, здатний вмістити в себе материнську плату форм-фактора до E-ATX, укомплектовано спеціальним кронштейном для вертикального встановлення відеоадаптера, а бічні панелі вироблено з загартованого скла, що надає завершеності та легкого впізнавання зовнішнього вигляду. Дотримуючись усіх передових технологій і трендів, корпус Level 20 має високошвидкісні зовнішні порти уведення-виведення, як-от USB Type-C і USB 3.0, Level 20 — це корпус з унікальним і неповторним дизайном, який увібрав у себе всі передові технічні рішення.

TT Premium
Продовжуючи ідеологію компанії, Thermaltake представляє логотип "TT Premium". Створюючи продукти з логотипом TT Premium, компанія намагається передати основну пристрасть під час складання ПК своїми руками. Ніде раніше не було такого рівня свободи як під час складання ПК будь-якої складності. Ця ідея дуже близька комп'ютерним ентузіастам і всім, хто сам вирішує, яким саме має бути ПК його мрії. Продукція з логотипом TT Premium створена насамперед для складання ПК класу high-end і відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки та якості виготовлення.

Прогресивна вентиляція
Level 20 дає змогу користувачам скласти систему класу high-end з використанням повітряного або рідинного охолодження. Штатно корпус укомплектовано трьома 140-міліметровим вентилятором, але опціонально їхню кількість можна збільшити. Є можливість встановлення радіаторів для системи рідинного охолодження з розмірами від 120 мм до 420 мм.

Широкі можливості
Можливе встановлення материнських плат форм-фактором до E-ATX, процесорних кулерів заввишки до 200 мм, відеокарт завдовжки до 310 мм і блоків живлення завдовжки до 200 мм. Level 20 дасть змогу скласти безкомпромісно потужну ігрову або робочу станцію із системою рідинного охолодження, що складається з окремих компонентів.

Вертикальна орієнтація радіатора
Під час складання комп'ютера в корпусі Level 20 GT з використанням готових систем рідинного охолодження або систем компонентного типу, радіатор можна встановити поряд із материнською платою у вертикальній площині обличчям до бічної панелі. Це дасть змогу вашому складанню мати особливий вигляд, що не може не притягувати погляди. На цьому місці можна встановлювати радіатори розміром до 420 мм.

Максимум швидкості (USB Type-C і USB 3.0)
Thermaltake не втрачає можливості слідувати трендам і використовувати передові технології для досягнення найкращого результату. Корпус має порт уведення/виведення USB Type-C, а також порти уведення/виведення USB 3.0 на панелі керування.

Знімні елементи
Level 20 — корпус, у якому ви можете встановлювати тільки ті елементи, які потрібні саме вашому ПК. Це виводить розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Характеристики
Виконання
Форм-фактор материнської плати
E-ATX, Micro-ATX, ATX, Mini-ITX
Типорозмір
Full Tower
Відсіки
Кількість 2,5" відсіків
2
Охолодження
Вбудовані вентилятори
3
Фізичні параметри
Габарити
280 x 688 x 732 мм
Маса
32 кг
Роз'єми і індикатори на передній панелі
USB
1 x USB Type C, 4 x USB 3.0
Вихід на навушники
є
Додаткові
Можливість встановлення довгих відеокарт
до 310 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Корпус для ПК Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis
Корпус для ПК Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових