з 09:00 до 21:00
Зубна нитка DOCTOR B Ф01321 3 шт, 50 м
Зубна нитка DOCTOR B Ф01321 3 шт, 50 м
ЗУБНА НИТКА DOCTOR B Ф01321 3 ШТ, 50 М 0
ЗУБНА НИТКА DOCTOR B Ф01321 3 ШТ, 50 М 1

Зубна нитка DOCTOR B Ф01321 3 шт, 50 м

Код: 485587
Закінчився
Продано
Опис

Ефективне видалення залишків їжі
Дуже часто для видалення залишків їжі між зубами використовують зубочистки. Але на відміну від зубної нитки, зубочистки досить об'ємні і не можуть в повній мірі прочистити проміжки між зубами. Крім того, кінчик зубочистки може травмувати ясенні тканини, в результаті чого ясна починають кровоточити. Щоденне чищення зубів за допомогою зубної щітки) більше орієнтована на очищення поверхні зубів (зубної емалі) від зубного нальоту. А більш глибоке очищення, по силам професійної зубної нитки DOCTOR B, яка легко "позбавить" зуби від залишків їжі не пошкодивши зубну емаль і поверхня ясен.
Зубна нитка з тефлону
Чисті і здорові зуби Зубна нитка DOCTOR B виконана з тефлону (найбільш міцний матеріал), який сприяє більш плавного ковзання нитки між зубами (навіть якщо проміжки незначні). Крім того, зубна нитка виконана з тефлонового матеріалу практично не "розволокнюючу" і дозволяє легко видалити тверді шматочки їжі, що застрягли між зубами.
Тонка і гладка
Просте видалення залишків їжі та зубного нальоту Зубна нитка DOCTOR B дозволить забезпечити всебічний і обережний догляд за порожниною рота. Тонка і гладенька нитка буквально ковзати між зубами не створюючи дискомфорту зубам і яснам. Акуратне очищення зубів від залишків їжі, допоможе позбутися від неприємного запаху з рота і зберегти Ваше дихання свіжим.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зубна нитка DOCTOR B Ф01321 3 шт, 50 м
Зубна нитка DOCTOR B Ф01321 3 шт, 50 м
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових