з 09:00 до 21:00
Кулер Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition CL-W233-PL12SW-A Black процесорний
Кулер Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition CL-W233-PL12SW-A Black процесорний

Кулер Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition CL-W233-PL12SW-A Black процесорний

Код: 156352
Закінчився
Продано
Опис


Кулер для CPU ThermalTake Water 3.0 240 ARGB Sync (CL-W233-PL12SW-A)

Необслуговувана система рідинного охолодження серії все в одному Water 3.0 з вентиляторами , які мають запатентовану RGB підсвічування на 256 кольорів у вигляді кільця і ШІМ управління оборотами.

Water 3.0 Riing RGB 240 створена спеціально для комп'ютерних ентузіастів і з легкістю може охолодити самі продуктивні сучасні центральні процесори, навіть в режимі розгону!

Завдяки ШІМ управління, швидкість обертання вентилятора може задаватися материнською платою залежно від температури процесора. З внутрішньої сторони рами вентилятора є спеціальний виступ, що дозволяє спрямувати частину повітряного потоку в середину вентилятора. Це дозволяє уникнути часткового відтоку повітря з країв вентилятора. Для мінімізації рівня шуму, застосовується високоякісний гідравлічний підшипник з власної мастилом і антивібраційні кріплення. З вентиляторами Water 3.0 Riing RGB 240 ваш комп'ютер буде сяяти і виглядати стильно в будь-якого кута.

Контролер вентиляторів. За допомогою спеціального контролера, ви можете вибрати потрібний колір підсвічування або включити режим, при якому кольори підсвічування будуть переливатися. При бажанні підсвічування можна і зовсім відключити. Вибраний режим підсвічування залишиться в пам'яті контролера до перезавантаження ПК. Контролер також дозволяє зменшити швидкість обертання лопатей вентилятора і знизити рівень шуму.

Радіатор високої ефективності. Спеціально спроектований радіатор для охолодження вентиляторами дозволить швидко охолодити ваш центральний процесор. Для максимальної ефективності охолодження, можна встановити до 4-х таких вентиляторів, по два з кожної сторони.

Ефективний теплопередавач. Армовані шланги. Виконаний з міді масивний теплопередавач дозволяє найбільш швидко відводити тепло з поверхні центрального процесора, при цьому його розмір досить малий, що дозволяє поліпшити циркуляцію повітря всередині корпусу. Спеціальна оплетка на шлангу забезпечує максимальну міцність і зносостійкість протягом тривалого часу експлуатації.

Потужна помпа. Завдяки використанню потужної помпи, вбудованої в блок з мідним теплорозподілювача, охолоджуюча рідина циркулює швидко і це сприяє ефективному охолодженню вашого CPU. Висока якість шлангів і всіх з'єднань виключає протікання або випаровування хладагента.

Проста установка. Water 3.0 Riing RGB 240 втілила в собі всі сучасні технології від Thermaltake. Процес встановлення дуже простий і навіть не вимагає використання спеціальних інструментів. Охолоджуюча рідина в серію СВО Water 3.0 заливається на заводі на весь термін служби. Це значить, що в подальшому обслуговування не потрібно.

Характеристики
Основні
Тип
водяне охолодження
Призначення
для процесора
Радіатор
Сокет
Socket 115x, Socket 2066,2011, Socket AM2 +, Socket AM4, Socket 1366
Вентилятор
Тип підшипника
гідродинамічний + керамічний (помпа)
Кількість вентиляторів
2
Розміри вентилятора
120 x 120 x 25 мм
Регулювання обертів
PWM/адаптер (LNA)
Технічні параметри
Роз'єм
4pin + 3pin
Швидкість обертання
500 - 2300 об/хв
Повітряний потік
24 CFM
Напруга живлення
12 В
Фізичні
Матеріал
алюміній + мідь (блок)
Розміри кулера
270 x 120 x 27 мм
Маса
1230 г
Колір підсвітки
RGB
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кулер Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition CL-W233-PL12SW-A Black процесорний
Кулер Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition CL-W233-PL12SW-A Black процесорний
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових