з 09:00 до 21:00
Кулер для ПК PcCooler GI-H58UB Corona
Кулер для ПК PcCooler GI-H58UB Corona
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 0
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 1
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 2
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 3
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 4
КУЛЕР ДЛЯ ПК PCCOOLER GI-H58UB CORONA 5

Кулер для ПК PcCooler GI-H58UB Corona

Код: 377253
Закінчився
Продано
Опис

Неймовірне поглинання тепла: п'ять мідних трубок охолодження типу U, діаметром 8 мм, мають прямий контакт із процесором і забезпечують відведення тепла до 240 Вт. LED підсвітка: 120 мм кулер вирізняється круговою LED-підсвіткою всередині корпусу та складається з 33 світлодіодів, які рівномірно розподілені в нижній частині LED-кільця для ефективного охолодження підсвітки й економії енергії. Вентилятор легко демонтується для обслуговування або може бути змінений, за потреби, на іншу серію кулерів PcCooler 120 мм (Corona, Corona RGB, Halo RGB).

Тихий і потужний: пластинчасті лопаті PRO 9 мають поліпшені аеродинамічні властивості, запобігають вібрації й шуму від повітряного потоку. Конструкція кулера ефективно розсіює тепло. Ефективний радіатор: ребра радіатора завтовшки 0.4 мм мають велику площу та забезпечують ефективне відведення тепла. Радіатор вежі та тепловідвідні трубки мають захисне покриття від окислення. Топова технологія підшипника: використання гідродинамічного підшипника з тривалішим терміном використання зменшує шум і вібрацію й підвищує ефективність розсіювання тепла. Термін експлуатації 30 000 годин.

Інтелектуальне керування ШІМ: інтелектуальний модуль реагує на зміну температури та контролює швидкість обертання 1000 ~ 1800 ±10%. Захист від вібрації: ефект вібрації знижується практично до нуля з гумовими подушками, розміщеними по краях вентилятора. До комплекту входить термопаста теплопровідністю 7.5 Вт/mk, термічним опором 0.06 °C/Вт і вмістом срібла 25%.

Кулер для ПК PcCooler GI-H58UB Corona
Кулер для ПК PcCooler GI-H58UB Corona
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових