з 09:00 до 21:00
Масажний килимок Igora MS-1215-2 100х40 см
Масажний килимок Igora MS-1215-2 100х40 см
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 0
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 1
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 2
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 3
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 4
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 5
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 6
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 7
МАСАЖНИЙ КИЛИМОК IGORA MS-1215-2 100Х40 СМ 8

Масажний килимок Igora MS-1215-2 100х40 см

Код: 355819
Закінчився
Продано
Опис

Килимок-доріжка масажний із кольоровими каменями «Ортопед» — це справжнє яскраве диво, яке лікує ніжки й ефективно знімає втому. Заняття на ньому не тільки піднімуть настрій, але й допоможуть позбутися багатьох серйозних захворювань, наприклад, деформацій стопи та варикозного розширення вен. Килимок «Ортопед» зроблений з гігієнічної щільної тканини, що легко миється й амортизує. На її поверхні розміщені пластикові, різного розміру корисні для ніг «камінці», від яких неможливо відірвати погляд. Під час ходьби по килимку задіяні спеціальні точки на стопі, які не тільки масажуються, а й активізують спеціальні рефлекторні зони організму, а вони так само змушують якісніше працювати внутрішні органи людини. Принцип роботи доріжки з камінням надзвичайно простий, але дієвий, невеликі опуклості не тільки гарненько розминають стопу, а й стимулюють імунітет дитини. На різнобарвному килимку можна бавитися і лікуватися одночасно, він яскравий і надзвичайно позитивний, а ще він, легко миється й займає мало місця в приміщенні.

Універсальний, ошатний масажний килимок-доріжка, з кольоровими камінцями галькою, безсумнівно, прикрасить дитячий куточок. Але, одночасно, стане альтернативою монотонним вправам у фізіотерапевтичному кабінеті місцевої поліклініки, а також замінить вживання лікарських препаратів. Його часто використовують як профілактику та лікування серйозних захворювань, як-от: плоскостопість, асиметрична ходьба, вальгусна і варусна постановка стоп, порушення рухових функцій, а також неправильне навантаження на поверхню стопи, асиметрична ходьба і багато інших. Під час виконання вправ на кам'янистій поверхні здійснюється сприятливий і оздоровлювальний точковий масаж, який розслабляє м'язи й максимально ефективно бореться з недугами. Від роботи на тренажері знімається напруга, додається енергія ногам, а весела гра повертає чудовий настрій. Користь від такого спортивного навантаження важко переоцінити, тому що воно на ранній стадії може позбавити малюка суттєвих дефектів, зробити ходу гарною, а ніжки здоровими та міцними. Килимок-доріжка «Ортопед», зроблений зі щільної тканини, що не викликає алергії, на якій закріплені невеликі за розміром «камінці». Виріб має витягнуту прямокутну форму, вирізняється компактними розмірами та невеликою вагою. На зворотному боці немає опуклостей, тому килимок не пошкоджує поверхню підлоги та дуже стійкий. Доріжку-масажер можна легко згорнути в рулон і переносити з собою, наприклад, для вправ на свіжому повітрі. Килимок «Ортопед» із різнобарвними каменями, зроблений з безпечного екологічно чистого полімерного матеріалу, який не вимагає складного догляду, він піддається стандартному гігієнічному чищенню. Пристосування, у процесі експлуатації не линяє, не деформується і довго зберігає товарний вигляд. Виріб перевірений численними тестами на екологічність і насправді є спеціалізованим дитячим тренажером, на якому вони займаються з неприхованим задоволенням. Багатогранні камінчики виробляються обов'язково зі згладженими краями, без гострих кінців, тому навіть у разі падіння, малюк буде в цілковитій безпеці. Основне призначення килимка, це зміцнення здоров'я дитини, нормалізація кровообігу у кінцівках, позитивний вплив на стопи ніг, а також підняття імунітету. Об'єктивно, цей спортивний тренажер дуже люблять малюки, тому що вони бавляться і лікуються паралельно, а тренування не викликають неприємних або хворобливих відчуттів. А ще на масажній доріжці можна просто полежати та помріяти, адже такий стан корисний для хребта та правильної постави.

Застереження
Необхідно братися до занять без наявності ранок на ступнях, тому що вони можуть бути додатково травмовані опуклим покриттям. Якщо на ногах наявні грибкові захворювання, то курс оздоровлення проводиться строго індивідуально.

Додатково:

  • Максимальне навантаження: 120 кг
  • Особливості: дітям від 3 років

Примітка: Колір, відтінок фурнітури і тканини на виробах може змінюватися

Характеристики
Колір
червоний
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Масажний килимок Igora MS-1215-2 100х40 см
Масажний килимок Igora MS-1215-2 100х40 см
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових