з 09:00 до 21:00
Світч Mikrotik hEX lite White (RB750r2)
Світч Mikrotik hEX lite White (RB750r2)
1 699

Світч Mikrotik hEX lite White (RB750r2)

Код: 118236
В наявності
1 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

MikroTik hEX lite — маршрутизатор із 5 х 10/100 Мбіт/с портами, з підтримкою Auto-MDI/X. Обладнаний потужним мережним процесором QCA9533 — 850 МГц і 64 МБ оперативної пам'яті.

На корпусі пристрою розташований роз'єм для під'єднання блока живлення, кнопка перезавантаження, індикатори активності та живлення.

MikroTik hEX lite — ідеальне рішення для дому або невеликої організації для об'єднання в одну локальну мережу віддалених офісів і філій.

Особливості:

  • Маршрутизатор маленького розміру, буде мати добрий вигляд в будь-якому місці будинку або офісу, анкерні отвори під настінний монтаж передбачені, встановити можна практично в будь-якому положенні.

  • Завдяки вбудованій ліцензії Router OS Level 4, може підтримувати роботу до 200 користувачів хотспота та користувачів, під'єднаних через тунельні протоколи.

  • Процесор високої потужності — 850 МГц.

  • Маршрутизатор із функцією MPLS (Multiprotocol Label Switching) — механізм маршрутизації на основі позначок. Кожному пакету, що проходить через MPLS-мережу, незалежно від типу цього пакета, призначається певна позначка, на основі якої приймається рішення про маршрутизацію. Важливо зазначити, що вміст водночас не вивчається, тобто всередині MPLS можна пропускати абсолютно будь-який L2/L3 трафік (STP, BPDU, аж до SDH і ATM) без жодного впливу на транспортну мережу (флуд, влани з великою кількістю мак-адрес, петлі стають вам абсолютно нестрашними).

Виріб у MPLS-мережі може виконувати одну з трьох функцій:

  • CE-маршрутизатор (Client-edge) — не є членом MPLS-мережі, простий клієнтський пристрій, який має L2/L3 зв'язність із роутером провайдера.

  • PE-роутер (Provider-edge) — суміжний MPLS маршрутизатор. Є шлюзом для клієнта та пересилає його трафік у MPLS-мережу провайдера. Інша назва — label edge router (LER).

  • P-роутер (provider router) — MPLS маршрутизатор, який прозоро пропускає MPLS-трафік, не займаючись аналізом його вмісту. Інша назва — label-switch router (LSR).

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч Mikrotik hEX lite White (RB750r2)
Світч Mikrotik hEX lite White (RB750r2)
1 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових