10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Asus RT-AX88U Black
Маршрутизатор Asus RT-AX88U Black

Маршрутизатор Asus RT-AX88U Black

Код: 151551
Закінчився
Продано
Опис

Новий стандарт Wi-Fi для вашого дому

У міру збільшення кількості підключених до Інтернету пристроїв можливостей теперішнього стандарту Wi-Fi стає недостатньо. Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи й покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання підключених до неї пристроїв. Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач.

Безпрецедентна швидкість

RT-AX88U - це дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з антеною конфігурацією 4 х 4. Використовуючи широкі канали зв’язку (160 МГц) і квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передачі даних у мережі Wi-Fi на рівні 6000 Мбіт/с: 1148 Мбіт/с у діапазоні 2.4 ГГц і 4804 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Таким чином, ця модель у 2.3 рази швидше, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з аналогічною антеною конфігурацією.

Для домашніх мереж з високим завантаженням

Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax, забезпечує збільшену пропускну здатність і більш ефективне її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. У рамках попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише по черзі. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi 802.11ax, має означати поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дозволяє об'єднувати й передавати одночасно сигнали від великої кількості клієнтських пристроїв*, тим самим знижуючи латентність при обміні даними через мережу Wi-Fi.

Зменшення енергоспоживання клієнтськими пристроями

Функція «пробудження за розкладом» (Target Wake Time – TWT) дозволяє маршрутизатору ROG Rapture GT-AX11000 виділяти певні інтервали часу, протягом яких буде здійснюватися обмін даними з клієнтськими пристроями. Таким чином, ці пристрої зможуть переходити у режим сну, а не залишатися завжди активними в очікуванні на сигнал від маршрутизатора. Результат – істотне зменшення енергоспоживання й відповідна економія заряду акумулятора*.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

RT-AX88U містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до нього цифрових пристроїв. За допомогою функції батьківського контролю можна задати розклад доступу в Інтернет. Також є можливість повністю заблокувати небажані вебсайти й мобільні програми.

Будь-який тип підключення: дротовий чи бездротовий

Велика кількість мережевих портів

Вісім портів Gigabit Ethernet роблять модель RT-AX88U ідеальним вибором для тих користувачів, у кого є декілька пристроїв із дротовим підключенням: комп’ютери, мережеві накопичувачі тощо. Для організації LAN-вечірки RT-AX88U також буде відмінним варіантом.

Стабільне бездротове підключення

Прокладати кабель у дальній куток будинку буває не дуже зручно, тому доводиться користуватися бездротовим з’єднанням. У цьому випадку впевнений радіосигнал на великих відстанях забезпечується використанням декількох антен та ексклюзивними технологіями ASUS (AiRadar і RangeBoost). RT-AX88U забезпечить стабільне високошвидкісне підключення через мережу Wi-Fi, яке дозволить із комфортом грати в ігри або займатися серйозною роботою.

Бездротова мережа Wi-Fi для великого будинку

Бездротовий маршрутизатор RT-AX88U, зазвичай, забезпечує надійне покриття мережі Wi-Fi у кожному куточку будинку або квартири. Однак на якість покриття Wi-Fi впливає велика кількість факторів, як-от: розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Технологія AiMesh дозволяє об'єднати декілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. При цьому, купуючи новий маршрутизатор не доведеться викидати старий! У рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами та автоматичне перемикання між пристроями. AiMesh – це надійність мережі Wi-Fi.

  • Для об'єднання маршрутизаторів ASUS в єдину mesh-мережу Wi-Fi досить оновити їх прошивку.

  • Можна використовувати різні маршрутизатори ASUS (з певного списку моделей).

  • Можна створити мережу Wi-Fi з одним або декількома назвами (SSID).

  • Усі функції маршрутизаторів працюють у всій єдиній мережі Wi-Fi.

Характеристики
Основні
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 g, 802.11 ax, 802.11 b, 802.11 n, 802.11 a, 802.11 ac
Наявність USB портів
2 х USB 3.1
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
8
Швидкість LAN
100 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц, 5 ГГц
Швидкість WiFi
4804 Мбіт/сек
Кількість антен
4
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Особливості
вбудований 3G, 4G-модем
Брандмауер
веб-інтерфейс, DMZ-зона, NAT, Брандмауер (Firewall), технологія Telnet
Тип підключення
DHCP
Функції VPN
VPN
Умови товару
Стан товару
Маршрутизатор Asus RT-AX88U Black
Маршрутизатор Asus RT-AX88U Black