з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Linksys WiFi 6 AX1800 (MR7350)
Маршрутизатор Linksys WiFi 6 AX1800 (MR7350)
МАРШРУТИЗАТОР LINKSYS WIFI 6 AX1800 (MR7350) 0
МАРШРУТИЗАТОР LINKSYS WIFI 6 AX1800 (MR7350) 1
МАРШРУТИЗАТОР LINKSYS WIFI 6 AX1800 (MR7350) 2
МАРШРУТИЗАТОР LINKSYS WIFI 6 AX1800 (MR7350) 3

Маршрутизатор Linksys WiFi 6 AX1800 (MR7350)

Код: 378745
Закінчився
Продано
Опис

Маршрутизатор Linksys MR7350 з Wi-Fi 6 (AX1800) забезпечує максимальну продуктивність, покриття і неймовірну швидкість,а завдяки технології Intelligent Mesh ™ ваші пристрою завжди будуть мати повноцінний сигнал по всьому вашому будинку.

  • Більше можливостей для більшої кількості пристроїв з технологією WiFi 6.
  • Охоплює до 150 кв. метрів, обробляє понад 20 пристроїв і швидкість до 1,8 Гбіт / с.
  • Працює на основі технології Intelligent Mesh™, легко розширює покриття Wi-Fi на повній швидкості.
  • Розумна безпеку з автоматичними оновленнями, батьківським контролем і гостьовим режимом.
  • Налаштуйте та керуйте своєю мережею з будь-якої точки світу за допомогою програми Linksys.

Майбутнє тепер з інтелектуальною технологією Mesh ™ і WiFi 6

Маршрутизатор Linksys MR7350 WiFi 6 дозволяє здійснювати потокову передачу, гру і безперервну гру. Завдяки технології Intelligent Mesh ™, яка адаптується до ваших потреб WiFi, ваші пристрою завжди будуть мати повноцінний сигнал по всьому вашому будинку. Завдяки використанню новітньої технології WiFi 6 всі з'єднання вашого пристрою будуть високої якості, а також будуть відповідати останнім стандартам безпеки. Пізніше, якщо ви вирішите розширити свою мережу, цей готовий до майбутнього маршрутизатор розшириться за рахунок додавання будь-яких продуктів Linksys, сумісних з сіткою. Додаток Linksys спрощує настройку і доступ до мережі з будь-якого місця, ви навіть можете переглядати і визначати пріоритети, які підключені пристрої використовують найбільше WiFi.

Більше можливостей для більшої кількості пристроїв

WiFi 6 відправляє і отримує одночасно кілька потоків даних, забезпечуючи в 4 рази більшу пропускну здатність WiFi для обробки всіх мобільних, потокових, ігрових та інтелектуальних домашніх пристроїв у мережі.

До побачення "мертві зони"

Інтелектуальна технологія Mesh™ в поєднанні з WiFi 6 забезпечує гігабітну швидкість WiFi у будь-якому куточку вашого будинку, включаючи задні двори та пристрої для розумного будинку на відкритому повітрі.

Мінімізує затори Wi-Fi

Усуньте перешкоди від сусідніх мереж з передовою технологією WiFi 6, яка може ізолювати вашу мережу, зменшити перевантаження і доставити самий сильний і чистий доступний сигнал WiFi.

 

Проста настройка і управління

Додаток Linksys спрощує настройку, дозволяє отримати доступ до мережі з будь-якого місця, а також переглядати або призначати пріоритети, які підключені пристрої використовують найбільше WiFi.

Мінімізує затори Wi-Fi

Усуньте перешкоди від сусідніх мереж з передовою технологією WiFi 6, яка може ізолювати вашу мережу, зменшити перевантаження і доставити самий сильний і чистий доступний сигнал WiFi.

Alexa Wi-Fi доступ

З допомогою Alexa ви можете легко керувати Wi-Fi-доступом для пристроїв і людей вдома, відволікаючись від екранів і повертаючись до того, що важливо. Скажіть такі команди, як «Алекса, вимкніть Wi-Fi Тіммі», коли настав час обідати, або «Алекса, увімкніть гостьовий Wi-Fi», коли у вас є люди.

Розумна безпека

Завдяки автоматичним оновленням програмного забезпечення, батьківського контролю і окремим гостьового доступу ваша мережа завжди буде залишатися безпечної, безпечної і актуальною.

100% зворотна сумісність

Працює з усіма існуючими пристроями з підтримкою WiFi, включаючи смартфони, планшети, ноутбуки, пристрої для розумного будинку, потокові пристрої та багато іншого.

 

АВТОМАТИЧНІ ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Ваш MR9600 буде автоматично отримувати оновлення прошивки від Linksys по мірі їх випуску, тому ваш маршрутизатор завжди буде в безпеці і оновлено.

НАЛАШТУЙТЕ ТА КЕРУЙТЕ ВАШИМ БУДИНКОМ WIFI В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС, ДЕ Б ВИ НЕ ЗНАХОДИЛИСЯ

З додатком Linksys ви можете уважно відстежувати і керувати своїм домашнім WiFi віддалено, використовуючи смартфон або планшет.

  • Батьківський контроль. Забезпечте безпечне використання Інтернету для своїх дітей, навіть якщо ви знаходитесь далеко від дому. Зменшіть відволікаючі фактори онлайн під час домашньої роботи, сім'ї або вечері. Обмежте доступ до неприйнятного або відволікаючому контенту, контролюйте використання і заблокуйте доступ певних пристроїв до Інтернету.
  • Гостьовий доступ. Створіть окрему захищену паролем мережа Wi-Fi на строк до 50 гостей і легко діліться паролем з допомогою тексту.
  • Підтримка пристроїв: розставте пріоритети для пристроїв, яким потрібна найбільша швидкість.
  • Тест швидкості: легко тестуйте і відстежуйте швидкість вашого інтернет-з'єднання, щоб переконатися, що ви отримуєте повну швидкість від свого провайдера.

ШВИДКА І ЛЕГКА НАСТРОЙКА

Керувати домашнім Wi-Fi Linksys Smart Wi-Fi - це швидко і просто!

Налаштуйте домашній Wi-Fi маршрутизатор Linksys Smart Wi-Fi.

Завантажте програму Linksys Smart Wi-Fi.

Використовуйте мобільний пристрій для управління домашнім Wi-Fi.

 

Характеристики
Підключення LAN
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Швидкість WiFi
1300 Мбіт/сек
Кількість антен
2
Тип антени
вбудована
Функції та можливості
Тип підключення
DHCP
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Linksys WiFi 6 AX1800 (MR7350)
Маршрутизатор Linksys WiFi 6 AX1800 (MR7350)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових