з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор Asus RT-AC68U Black Wi-fi a/b/g/n/ac
Маршрутизатор Asus RT-AC68U Black Wi-fi a/b/g/n/ac
МАРШРУТИЗАТОР ASUS RT-AC68U BLACK WI-FI A/B/G/N/AC 0
МАРШРУТИЗАТОР ASUS RT-AC68U BLACK WI-FI A/B/G/N/AC 1
МАРШРУТИЗАТОР ASUS RT-AC68U BLACK WI-FI A/B/G/N/AC 2
МАРШРУТИЗАТОР ASUS RT-AC68U BLACK WI-FI A/B/G/N/AC 3
МАРШРУТИЗАТОР ASUS RT-AC68U BLACK WI-FI A/B/G/N/AC 4

Маршрутизатор Asus RT-AC68U Black Wi-fi a/b/g/n/ac

Код: 62989
Закінчився
Продано
Опис

Для любителів високих швидкостей

Asus RT-AC68U – це бездротовий маршрутизатор стандарту 802.11ac, чия швидкість передачі даних в діапазоні 5 ГГц порівнянна з пропускною здатністю провідного з'єднання Gigabit Ethernet. Крім того, завдяки технології Broadcom TurboQAM пропускна здатність інтерфейсу 802.11n в діапазоні 2,4 ГГц при роботі з сумісним мережевим обладнанням становить 600 Мбіт/с. За високу швидкість обробки переданих маршрутизатором даних відповідає двоядерний процесор, тому відтворення потокового HD-відео завжди буде плавним, «лаги» в онлайн-іграх – мінімальними, а якість звуку інтернет-телефонії – ідеальною. Завдяки роз'ємам USB 3.0 і USB 2.0 до маршрутизатора RT-AC68U можна підключити 3G/4G-модеми, принтери і зовнішні накопичувачі, щоб розширити функціональність пристрою. Наприклад, технологія ASUS AiCloud дозволяє перетворити підключений до RT-AC68U зовнішній жорсткий диск в хмарне сховище даних, до якого можна буде отримувати доступ віддалено з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Причому в режимі синхронізації маршрутизаторів AiCloud автоматично оновлює файли на зовнішніх накопичувачах, що підключені до сумісних маршрутизаторів ASUS, до актуальних версій, таким чином полегшуючи обмін великими файлами. Для управління всіма функціями маршрутизатора служить зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс ASUSWRT. У число його можливостей входить моніторинг інтернет-трафіку і обмеження пропускної здатності інтернет-каналу для окремих програм.

Підтримка двох частотних діапазонів для бездротових мереж

Завдяки можливості одночасної роботи в двох частотних діапазонах (2,4 і 5 ГГц) зі швидкістю 600 Мбіт/с і 1300 Мбіт/с, відповідно, RT-AC68U забезпечує загальну швидкість передачі даних по бездротовій мережі на рівні 1900 Мбіт/с.

Підтримка найшвидшого стандарту Wi-Fi – 802.11ac

Загальна швидкість передачі даних маршрутизатора ASUS RT-AC68U становить 1900 Мбіт/с (1300 Мбіт/с в діапазоні 5 ГГц за стандартом 802.11ac і 600 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц за стандартом 802.11n), що робить цю модель найбільш високошвидкісною серед доступних на даний момент. Найкращу продуктивність можна отримати при спільній роботі маршрутизатора RT-AC68U та клієнтської карти ASUS PCE-AC68

 

Двоядерний процесор

За високу швидкість обробки переданих маршрутизатором даних відповідає двоядерний процесор, тому відтворення потокового HD-відео завжди буде плавним, «лаги» в онлайн-іграх – мінімальними, а якість звуку інтернет-телефонії – ідеальною.

 

Стабільна робота

Технологія ASUS AiRadar служить для збільшення зони покриття мережі Wi-Fi. Інтелектуально визначаючи розташування підключених пристроїв, RT-AC68U перетворює слабкий всенаправлений сигнал в сильний односпрямований, що забезпечує більш високу швидкість передачі даних. Купити маршрутизатор Asus RT-AC68U - отримати надійний та швидкий доступ до інтернету.

 
Характеристики
Основні
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 g, 802.11 b, 802.11 n, 802.11 a, 802.11 ac
Наявність USB портів
1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0
Комплектація
документація, блок живлення, мережевий кабель, маршрутизатор, диск з ПЗ
Підключення WAN
Кількість WAN-портів
1
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
5 ГГц, 2.4 ГГц
Швидкість WiFi
300 Мбіт/сек
Кількість антен
3
Тип антени
зовнішня
Функції та можливості
Тип підключення
PPTP, PPPoE, DHCP, L2TP, DDNS
Підтримка протоколів
IGMP, ICMP, FTP, IPv6, IPv4, UPnP, TCP/IP
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор Asus RT-AC68U Black Wi-fi a/b/g/n/ac
Маршрутизатор Asus RT-AC68U Black Wi-fi a/b/g/n/ac
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових