10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Світч TP-Link TL-R480T + Black
Світч TP-Link TL-R480T + Black
2 149

Світч TP-Link TL-R480T + Black

Код: 63026
В наявності
2 149 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Широкосмуговий маршрутизатор з балансуванням навантаження TL-R480T + - це вдале рішення для малого бізнесу. Це продуктивне і надійне пристрій максимально окупить ваші вкладення. Маршрутизатор оснащений трьома взаємозамінними портами WAN/LAN і підтримує до 4-х портів WAN, що дозволяє використовувати різні можливості Інтернет-підключення за допомогою одного пристрою.

Функціональність

TL-R480T + використовує різні стратегії балансування навантаження, розширену функцію QoS і надійний брандмауер, щоб забезпечити тривалу і стабільну роботу вашої мережі. Більш того, TL-R480T + дуже простий в управлінні - за допомогою зручного веб-інтерфейсу ви зможете легко налаштувати вашу мережу і керувати нею. TL-R480T + оснащений трьома взаємозамінними портами LAN/WAN, що дозволяють маршрутизатора підтримувати до чотирьох WAN, завдяки чому ви можете використовувати різні можливості Інтернет-підключення за допомогою одного пристрою. Маршрутизатор також оснащений розширеною функцією балансування навантаження, яка автоматично вибирає найбільш ефективні шляхи розподілу ресурсів мережі, забезпечуючи користувачам надійну мережу без збоїв і постійне підключення Ethernet.

Надійність та безпека

Для захисту вашої мережі від зовнішніх загроз TL-R480T + автоматично виявляє і блокує атаки DoS, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, Ping of Death і інші. Більш того, даний маршрутизатор підтримує функції фільтрації по IP/MAC/URL/WEB, які дозволяють запобігти зовнішні атаки і віруси. TL-R480T + дозволяє адміністраторам налаштовувати правила блокування певних веб-сайтів і додатків IM/P2P одним натисканням кнопки, а також забороняти персоналу використовувати такі сервіси, як FTP, HTTP і SMTP. Під час налаштування PPPoE сервера на призначення приватних облікових записів, маршрутизатор буде надавати доступ в Інтернет тільки тим користувачам, які пройшли аутентифікацію. У поєднанні з контролем пропускної здатності на базі IP-адреси ви можете контролювати пропускну здатність для кожного облікового запису PPPoE. 

Крім цього функція E-Bulletin дозволяє розсилати попередження у вигляді веб-сторінки про закінчення терміну використання певних облікових записів PPPoE. Завдяки всім перерахованим вище функціям маршрутизатор дозволяє встановити пріоритетність користувачів для більш ефективного управління. Професійний захист від блискавок захищає пристрій від різких стрибків напруги і дозволяє виконати нешкідливий розряд через заземлення. 

Оснащеність

Даний маршрутизатор оснащений захистом від блискавок до 4кВ в умовах гарного заземлення. Дана особливість пристрою дозволяє захистити ваші вкладення від впливу суворих погодних умов. Пристрій виконаний в спеціальному корпусі з захистом від блискавок і дозволяє уникнути викидів струму і виконати нешкідливу розрядку безпосередньо через заземлення. Маршрутизатор оснащений захистом від розрядів блискавки до 4кВ в умовах правильного заземлення. Ця характеристика дозволяє захистити ваші вкладення в разі негоди. 

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Світч TP-Link TL-R480T + Black
Світч TP-Link TL-R480T + Black
2 149 грн